Revelen per error el gran secret de 'Mask Singer': 5 famosos al descobert

El garrafal error ha generat un gran enrenou a les xarxes socials

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
Revelada la identitat de cinc famosos de 'Mask Singer'| Catalunya Diari

Sense cap dubte, un dels grans èxits televisius de la temporada està sent el programa 'Mask Singer' d'Antena 3. L'audiència ha caigut rendida davant aquest espai musical en què 12 famosos, disfressats, han de demostrar les seves qualitats en un escenari. Un jurat format per Malú, José Mota, Javier Calvo i Javier Ambrossi és el que cada setmana elimina el pitjor participant.

Moltes són les teories que circulen sobre qui s'amaga sota la disfressa, per exemple, de 'Gira-sol'. Ara, però, ha succeït una cosa inesperada i que ha generat un gran enrenou, concretament, són cinc els famosos que ja han quedat al descobert.

L'origen del gran error

Dos són els programes que s'han emès de 'Mask Singer' i en aquests s'ha eliminat ja a dos concursants. En el primer, a la 'celebrity' que s'amagava sota la disfressa de 'Lleó' i que no era altra que Georgina Rodríguez, la xicota del futbolista del Juventus, Cristiano Ronaldo.

En el segon, per la seva banda, el participant eliminat va ser 'Pop', qui sota aquesta disfressa estava el presentador cordovès Pepe Navarro. Així doncs, d'aquesta manera, l'audiència ja coneixia la identitat de dos dels famosos concursants.

El descuit que revela el nom de tres famosos

Susana Uribarri és la representant tant de Georgina com de Navarro, i així va voler donar-ho a conèixer a través de les xarxes socials. Per això, va compartir en els seus 'stories' una imatge de la seva televisió emetent 'El Hormiguero', on Malú va acudir per parlar de 'Mask Singer'.

En aquesta publicació va optar per incorporar les icones del lleó i del pop, que eren els animals dels quals s'havien disfressat els ja expulsats. No obstant això, també va afegir altres tres icones més: el camaleó, el porc i la gamba. D'aquesta manera, deixava clar que tres dels seus representats s'amagaven sota les disfresses d'aquells.

Per tant, aquesta informació és la que ha corregut ràpidament com la pólvora per les xarxes socials perquè els internautes han investigat a les 'celebrities' que representa Susana Uribarri. Aquesta informació, unida a les dades que s'han donat en el programa sobre els concursants, han fet que es reveli la identitat d'aquests tres famosos:

  • Un d'ells seria l'escriptor, periodista i exministre de Cultura Máxim Huerta.
  • De la mateixa manera, també se sospita que Tamara Falcó, la filla d'Isabel Preysler, és una altra de les 'celebrities' que està participant a 'Mask Singer'.
  • Les 'apostes' dels espectadors a Internet indiquen que la tercera famosa que representa Susana Uribarri i que estaria en el concurs és Antonia Dell'Atte.

Es consideren altres possibilitats

Tot i que aquests tres famosos són els que sonen amb més força, s'estudien altres opcions. En concret, tenint en compte que també són representats d'Uribarri, es consideren més noms com a participants. Ens estem referint a Agatha Ruiz de la Prada, a Norma Duval i fins i tot a Albano o Julio Iglesias Junior.

Sigui com sigui, la identitat d'aquests famosos emmascarats s'anirà descobrint, a poc a poc. No obstant això, aquest descuit ha suscitat un gran enrenou a les xarxes socials. I és que hi ha qui creu que ha estat un error clarament, però també estan altres espectadors que sospiten que ha sigut intencionat. Sí, que consideren que Uribarri ho ha fet per despertar més interès sobre els seus representats.

Precisament uns i altres han inundat Twitter amb missatges com ara aquests:

  • «Acaba d'explotar una bomba i de carregar-se un programa».
  • «Com fotre un concurs en 3, 2, 1. Experta és l'amiga».
  • «Que ximple. Sembla mentida que fa anys que treballa en aquest món».
  • «Em sembla més una estratègia de màrqueting per confondre el públic que una revelació».

Caldrà esperar per sortir de dubtes per conèixer qui estan sota la disfressa de camaleó, porc, gamba, unicorn o paó, per exemple.


Comentaris

envia el comentari