Antonio David s'enfonsa després d'explicar un delicat moment del passat

El concursant confessa com va ser la seva relació amb Rocío Carrasco

Antonio David va afirmar que tot es tractava d'una venjança personal
Antonio David va explicar un dur moment de la seva vida | CatalunyaDiari.cat

Antonio David Flores no pot desprendre's del seu passat ni dins de la casa de 'GH VIP 7'. Precisament aquest passat dimarts l'ex de Rocío Carrasco va viure un intens i dur moment en directe en recordar quan es va assabentar que la seva exparella l'havia denunciat per maltractaments.

«El pitjor dia de la meva vida, jo estava en els jutjats per una denúncia de la meva exdona o va venir una funcionària i em va dir que m'havien denunciat per violència de gènere», explicava Antonio David. Tanmateix, va confessar que: «Quan vaig veure els guàrdies civils vaig pensar que el cap de setmana el passaria a les garjoles... Va marcar un abans i un després a la meva vida perquè vaig pensar que seria la meva sentència».

Una dura confessió que encara li fa mal

«La seva exdona lo ha posat una querella criminal per un delicte de violència de gènere de maltracte psíquic i físic, em va dir la jutge», explicava l'emocionat concursant. A partir de llavors, va concretar, va començar a passar-ho cada vegada pitjor, ja que patia pels seus fills i davant la possibilitat d'entrar a la presó durant alguns anys. «Això m'ha debilitat molt, m'ha deixat molt malament», sentenciava. 

Però això no va ser tot, ja que minuts abans de recordar aquest dur episodi de la seva vida, Antonio David va patir una mena d'atac d'ansietat. Segons va explicar, li va sentar malament un comentari de Mila Ximénez i, fins que aquesta no va demanar-li perdó, va viure uns autèntics moments d'ansietat entre llàgrimes al jardí de la casa. No hi ha dubte que el programa està removent els sentiments d'Antonio David i que, de moment, s'està mostrant amb totes les seves debilitats i pors.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari