Antonio David Flores serà investigat per alçament de béns

Els tribunals han denegat el recurs d'apel·lació que va presentar l'exguàrdia civil i finalment, serà investigat per ocultar els seus ingressos a la justícia durant l'any 2012

Antonio s'enfronta a un inesperat revés judicial
Antonio David s'enfronta a un inesperat revés judicial | CatalunyaDiari.cat

Antonio David Flores segueix amb els seus periples amb la justícia, i no acaba d’un judici que n’entra en un altre. Fa uns mesos, es donava per finalitzada la pugna judicial que mantenia amb la seva exdona Rocío Carrasco, quan aquesta el va demandar per presumptes maltractaments, dels quals Antonio David va ser exonerat, i per tant va sortir amb una ‘victòria’ judicial que li ha durat ben poc. Aquest cop, la justícia no està a favor seu i l’investigarà per un presumpte delicte d’alçament de béns.

 

 

La justícia tomba el recurs d'apel·lació d'Antonio David Flores

L’Audiència Provincial de Madrid ha decidit finalment, malgrat el recurs d’apel·lació que havia presentat Antonio David Flores, jutjar-lo per presumptament, haver ocultat els seus ingressos l'any 2012 amb l’objectiu de declarar-se insolvent per així no fer-se càrrec dels diners que li reclamava la justícia.

 

D’aquesta manera, hauria aconseguit burlar la justícia en el seu moment, tot i que ara haurà de retre comptes amb els tribunals, ja que l’Audiència Provincial considera procedent la seva investigació: «Existeixen indicis suficients del delicte d’alçament de béns investigat, conclusió a què s’arriba després d’analitzar l’abundant documentació incorporada al procediment i la declaració del querellat».

 

Així és com el jutjat ha tombat el recurs que l’exguàrdia civil havia presentat al·legant que tot era el resultat d’un intent de venjança personal per part de la seva exdona Rocío Carrasco, amb l’única finalitat de «linxar-lo públicament» pel simple fet que els fills comuns de la parella havien decidit anar a viure amb el seu pare i no amb la seva mare.

 

Antonio David va afirmar que tot es tractava d'una venjança personal
Antonio David va afirmar que tot es tractava d'una venjança personal | CatalunyaDiari.cat

 

Els tribunals però, no han vist indicis de la suposada venjança personal citada per l'exguàrdia civil, així que el jutge ha decidit desestimar el recurs d’Antonio David Flores, cosa que suposa la primera alegria per a Rocío Carrasco en tots aquests anys de lluita en els tribunals, on majoritàriament, ha sortit perdent. L’últim revés judicial per a Rocío Carrasco va ser quan el jutge que portava el seu cas per suposats maltractaments psicològics continuats per part de la seva parella Antonio David, va decidir arxivar la causa. Després d’aquesta decisió judicial, Rocío ha presentat diversos recursos que han estat desestimats.

 


Comentaris

envia el comentari