Antonio Resines revela les pèrdues que va sofrir com a productor

Després de confessar els milions que té al banc en el programa de Broncano, ara ha revelat a 'El Hormiguero' els diners perduts com a productor de cinema
Antonio Resines contesta a Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Antonio Resines contesta a Pablo Motos a 'El Hormiguero' | Antena 3

Antonio Resines ha visitat recentment el programa d'Antena 3 ‘El Hormiguero’, per fer un repàs de la seva trajectòria professional després de la seva polèmica visita al programa de David Broncano, ‘La Resistencia’, on va revelar la quantitat de diners que tenia al banc, causant un gran enrenou entre els espectadors del programa.

A la tradicional pregunta de Broncano del seu programa, en què el convidat és preguntat per la quantitat de diners que guarda al seu compte bancari, l’actor no va tenir cap problema en dir la veritat i va confessar sense arrugar-se:«Tinc entre 10 i 15 milions. Més tirant a 12» va dir, deixant bocabadats els espectadors.

Així, Antonio Resines s’ha convertit en un referent de l’estalvi, tot i que durant la seva visita el passat dilluns al programa de l’Hormiguero, va revelar que no tot havien estat flors i violes en els seus comptes i que algun cop havia perdut grans quantitats de diners a causa de les seves inversions.

Pablo Motos va voler preguntar al seu convidat sobre aquest tema i Resines va sorprendre a tots en parlar de pèrdues i xifres negatives, detallant que en la seva faceta com a productor ha apostat fort en pel·lícules com ‘La niña de tus ojos. La reina de España’, film en què va posar diners de la seva butxaca i que va tenir moltes pèrdues perquè ningú va anar-la a veure.

Antonio Resines visita 'El Hormiguero'
Antonio Resines visita 'El Hormiguero' | Antena 3

Antonio Resines es va lamentar per haver realitzat aquesta inversió que només li va aportar pèrdues: «Ningú va anar-la a veure, però ningú. Ni d’esquerres ni de dretes. Només 150.000 sants», va confessar l’actor, que va reconèixer que a més, va posar-hi «una pasta, més del que té David Broncano», va dir en un clar gest de complicitat cap al presentador de 'La Resistencia'.

També et pot interessar...



Comentaris

envia el comentari