Muntatge amb fotos d'Antonio Rossi amb Ana María Aldón.

Antonio Rossi revela el secret que enfonsa totalment Ana María Aldón

Antonio Rossi ha atacat a Ana María Aldón

Ana María Aldón i Antonio Rossi han tingut una tensa discussió en les últimes hores. Fa un temps que l'andalusa està al punt de mira després que, fa tres setmanes a Viva la vida, aquesta parlés de crisi en el seu matrimoni.

Les paraules de la dissenyadora van fer que la seva relació amb el torero perillés més que mai. I és que la col·laboradora, sempre ha sigut molt discreta a l'hora de parlar de la seva vida privada, però ara ja està farta i ha decidit no callar més. 

La tertuliana va estar dues setmanes dient davant de tot Espanya que no trobava el seu lloc en el seu matrimoni. Se sentia aïllada i sense l'amor que el seu marit li va demostrar al seu dia, i no aguantava més.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón intenten superar la seva crisi matrimonial. | GTRES

La dona d'Ortega Cano es va cansar i li va dir al torero que li donés el lloc que ella mereix. Aquesta, amb la sorpresa de tots, va explicar com se sentia sobre això com mai ho havia fet en un plató.

Antonio Rossi, al punt de mira de la dona d'Ortega Cano

El dissabte 19 de març, a Viva la vida, Ana María Aldón va tranquil·litzar a tothom amb les seves paraules. Aquesta va dir que el seu marit havia fet un pas endavant i, per fi, havia reaccionat al seu desesperadament.

«Si em fa sentir que soc imprescindible a la seva vida, no cal que m'ho digui», va dir la dona d'Ortega Cano fa uns dies.

Ana María Aldón de perfil plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón ha contestat molesta a Antonio Rossi. | Mediaset

Tot i que semblava una tarda tranquil·la, això no va ser així. I és que la tertuliana volia contestar a tots aquells col·laboradors de Telecinco que han parlat sobre la seva vida privada.

Un d'ells és Antonio Rossi, periodista de la cadena, que va dir amb duresa que Ana María Aldón no és tan innocent com molts pensen.

Doncs bé, la dissenyadora va contestar a Antonio Rossi, que havia dit la setmana passada que part de la família del torero sentia que la dona manipulava a Ortega Cano i l'aïllava. Aldón va demanar al periodista que «s'informés bé abans llençar tanta merda» sobre ella, va dir davant la sorpresa d'Emma García i la resta de col·laboradors presents a plató.

Antonio Rossi es venja al seu programa

Aquest dilluns, Antonio Rossi en El programa d'Ana Rosa ha contestat durament a l'andalusa.

«Ni jo fico merda ni intento fer més merda de la que hi ha. Si hi ha merda l'han posat ells, no jo. Aquí només ens dediquem a explicar totes les parts de la història. Si la família del seu marit diu això, que no matin el missatger», ha dit amb molta seguretat Antonio Rossi.

Antonio Rossi a Madrid el 8 de novembre de 2019.
Antonio Rossi respon enfadat a la dissenyadora. | GTRES

També, el periodista ha explicat que va intentar parlar amb Ana María abans de dir aquestes coses d'ella a la televisió, però no es va atrevir.

A més d'Antonio Rossi, altres col·laboradors del programa han opinat més a favor de la dissenyadora, com Marisa Martín Blázquez. «Ella ho interpreta malament, ella amb la germana d'Ortega té una bona relació i sembla que és tota la família. És part i ella sap quina part de la família és», deia la comunicadora.

Alessandro Lequio també ha donat la seva opinió sobre les paraules d'Aldón. «S'ha dedicat a donar la culpa als altres quan ella és la que ha muntat aquest escàndol. Però és angoixant per a ella viure amb la seva família política», ha finalitzat el tertulià.