Imatge de Paz Padilla

L'any per oblidar de Paz Padilla: s'enfonsa de nou per l'última notícia

La presentadora de 'Sálvame' fa front a una data molt especial per a ella

Paz Padilla segueix sumant moments delicats després de la mort del seu marit l'estiu passat, Antonio Vidal. Si fa unes setmanes, l'estrella de 'Sálvame' felicitava el seu marit pel seu aniversari, ara Paz s'ha hagut d'enfrontar a una data molt assenyalada i important per a ella.Avui, dia 8 d'octubre, l'humorista donava el 'sí, vull' a l'amor de la seva vida. Un aniversari de noces amb el qual haguessin celebrat 4 anys de feliç matrimoni. Sens dubte una data d'allò més important que sens dubte, i coneixent el profund i veritable amor que Antonio i Pau es tenien, s'haguessin celebrat. 

Malauradament, res d'això serà possible. La dura malaltia es va interposar entre ells fent que se separessin. Però Paz Padilla, que afronta la mort del seu marit amb consciència i molt ànim, lluny de caure en l'abisme de la depressió, ha sortit a la superfície recordant només els bons moments que va viure al costat del seu Antonio, i avui no podia ser menys.

Un any complicat


Amb un bonic vídeo del seu casament celebrat a la platja de Zahara de los Atunes, la humorista compartia el que significa per a ella el dia d'avui i li enviava un preciós missatge a Antonio. «El nostre aniversari, vam ser tan feliços!!! Fa quatre anys ens vam dir, fins que la mort ens separi, avui us dic, fins que la mort ens uneixi»cescrivia Paz Padilla al costat de la publicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa quatre anys ens vam dir, fins que la mort ens separi, avui us dic, fins que la mort ens un.

Una publicació compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Paz no s'ha cansat de repetir com d'enamorada segueix estant del seu marit, el qual va considerar la seva «ànima bessona». La seva entrevista al programa 'Sábado Deluxe' va ser tot un cant a la vida malgrat les pèrdues tan assenyalades que la presentadora ha tingut des que va començar el 2020. Un any que s'ha quedat clavat amb ella, però que no ha pogut amb les seves forces.

Després de perdre al seu marit, Paz Padilla es va prendre un temps per a reflexionar i poder curar la ferida que la seva absència va deixar. Ara, l'humorista ha tornat a la seva feina com a presentadora de 'Sálvame i a la sèrie 'La que se avecina' amb els que de mica en mica intenta recuperar el somriure tot i que sempre hi haurà dates que li portin dolor i tristesa.