Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'

Arianna, la filla no biològica de Carlos Sobera que debutarà amb ell a Telecinco

El presentador assegura que està encantat de poder comptar amb la seva ajuda a 'El precio justo'

Mediaset España ha anunciat que aviat estrenarà un dels programes més emblemàtics de la història de la televisió espanyola. Telecinco ha decidit tornar a emetre 'El precio justo', un programa d'entreteniment que en el seu moment va revolucionar a diverses generacions del nostre país. 

La cadena ha apostat per aquest programa per fer front al seu màxim rival, 'Pasapalabra' d'Antena 3.  Així doncs, 'El precio justo' arribarà al 'prime time' de Telecinco durant les pròximes setmanes amb Carlos Sobera com a presentador, qui ha presentat altres concursos com 'Atrapa un millón' o '¿Quién quiere ser millonario?'. Ara bé, tal com han avançat  'La Razón', Carlos Sobera comptarà amb l'ajuda d'algú molt especial per a ell: la seva filla no biològica, Arianna Aragón.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Qui és Arianna Aragón?

Arianna Aragón Santamaría, de 22 anys, és filla de l'advocada i productora Patricia Santamaría i del presentador Rody Aragón. No és la filla biològica de Carlos Sobera, però Arianna va arribar a la vida del presentador quan tan sols era una nena. De fet, Carlos assegura que també és la seva filla: «Arianna tenia cinc anys quan vaig començar a sortir amb Patricia, així que no és com si fos la meva filla, és la meva filla», va manifestar en una entrevista amb Bertín Osborne

Arianna Aragón Santamaría és una persona molt familiar i està molt unida a la seva germana petita, Natalia Sobera. Una de les seves passions és viatjar i compartir moltes fotografies a les xarxes socials. De fet, al seu compte d'Instagram es poden veure imatges de Miami, Abu Dhabi i Dubai.


Tot i això, Arianna no acostuma a publicar molts detalls sobre la seva vida privada, però a principis del 2019 va voler dedicar-li unes emotives paraules a la seva mare i a Carlos Sobera, ja que Patricia va patir un vessament cerebral i el presentador va estar al seu costat.

 

Seguint els passos dels seus pares

Arianna ha crescut envoltada de càmeres i platós de televisió i, evidentment, ara vol seguir l'exemple dels seus pares. El seu desig és convertir-se en una gran actriu, però donarà els seus primers passos al programa 'El precio justo' amb Carlos Sobera.

Segons 'La Razón', aquesta setmana ja s'han començat a gravar les primeres escenes del programa. Tot i això, Arianna compagina els rodatges d''El precio justo' amb la seva formació en una escola d'interpretació de Madrid.

La jove ja ha demostrat ser una gran professional en els assajos del programa. Segons han assegurat diverses fonts properes de Sobera i Arianna, a plató es respira un ambient molt agradable i, malgrat que compta amb la protecció de Carlos Sobera, ha demostrat ser una autèntica experta davant les càmeres.