Primer pla d'Arturo Valls.

Arturo Valls confessa la trista realitat de la seva filla després dels rumors

Arturo Valls és un dels actors més estimats d'Espanya

Arturo Valls és un dels personatges més estimats del nostre país. L'actor, humorista i presentador s'ha convertit en una cara molt coneguda, gràcies al seu pas per televisió.

 

A la petita pantalla, Arturo ha protagonitzat sèries mítiques, com Cámera Café, i ha presentat programes molt famosos com Ahora caigo.

Valls és valencià i ja des de ben petit tenia talent humorístic. Era el típic nen bromista i graciós que va començar Periodisme, però no ho va acabar perquè va començar a treballar de reporter.

Després de debutar a la televisió valenciana, Valls va començar a tenir èxit al programa Caiga quien caiga, presentat per El Gran Wyoming. El rostre de l'actor es va fer conegut pel seu humor i fins avui.

La filla d'Arturo Valls i la veritat sobre ella

Quan algú és famós, és normal que el públic vulgui saber dades de la seva vida personal. Investigant una mica a Internet sobre Valls, són molts els mitjans de comunicació i portals que diuen que Valls té una relació amb Patricia Maria Santiveri.

Estan junts des de fa més d'una dècada i és una dona anònima que està completament allunyada dels focus.

Imatge d'Arturo Valls amb la seva dona, Patricia.
Arturo Valls i Patricia estan junts des de fa una dècada. | Europa Press

Pel que fa als fills, Arturo Valls ha aprofitat la presentació de la seva nova pel·lícula, Cámera Café, per aclarir una informació falsa. I és que, a Wikipedia ha posat durant molt de temps que Arturo Valls és pare d'un fill i d'una filla.

La realitat és que només té un fill, nascut el 2009, fruit de la seva relació amb la Patrícia. Arturo ho ha explicat així: «S'han inventat una filla. Aprofito aquí per dir que només tinc un fill. A casa meva fem sempre la broma».

Valls, sempre amb un to d'humor, ha explicat una anècdota familiar: «Els meus oncles, els meus avis diuen "ja ens presentaràs la teva filla, aquella que tens per aquí". No, només tinc un fill. Aquestes coses de Wikipedia..., però només en tinc un».

Doncs sí, un error de Wikipedia ha provocat tot aquest enrenou. Així que no, Arturo Valls no té cap filla. Almenys per ara.

El seu fill, que ara mateix està en plena adolescència, comença a cansar-se una mica de la popularitat del seu pare. «Alguna cosa va notant, per les fotos que em demanen pel carrer, que ja li fan més ràbia».

Fa uns mesos, Arturo feia broma des de l'habitació del seu fill, on va haver de quedar confinat durant uns dies per haver-se contagiat de COVID.

A més, sembla que el fill no ha sortit tan divertit com el pare i que no seguirà els seus passos a la televisió. Respecte a la seva dona, Patricia, Arturo Valls diu que «m'aporta una mica de calma i també estabilitat. És una dona amb molt de criteri artístic i organitzatiu».

Pocs saben que ja fa uns quants anys, Arturo Valls va tenir una relació amb Eva González. Ell i l'actual dona de Cayetano Rivera van sortir uns mesos. La seva relació no va anar a més, però ara tenen una molt bona amistat.

Arturo Valls, artista i empresari

Arturo Valls està triomfant a la televisió i al cinema. Fa poc estrenava la comèdia Descarrilados, que ja es pot veure en plataformes, i ara torna a la gran pantalla amb Cámara Café.

A més, Arturo també és empresari i compta amb una productora de cinema i una altra empresa de postproducció audiovisual. Tot i que aquests últims anys, la COVID no ha ajudat, a Arturo no li van malament les coses i segueix lluitant a tots els nivells.

El seu pare i la seva dona també treballen a les empreses d'Arturo, per la qual cosa tot queda en família.