Les Azúcar Moreno abandonen 'Supervivientes 2019'

Per la seva banda, Violeta Magriñán torna al concurs i explica el motiu de la seva marxa temporal

Les Azúcar Moreno a 'Supervivientes'
Les germanes van explicar que no s'havien adaptat al concurs | TELECINCO

Les Azúcar Moreno ja són història a 'Supervivientes 2019'. Les famoses germanes han decidit abandonar l'illa d'Hondures després que cinc dies abans, ja ho proposaren amb Isabel Pantoja. Finalment, després de meditar-ho molt, durant el debat d'ahir al vespre van anunciar que preferien marxar a hores d'ara del programa que no fer un mal concurs, tal com explica 'La Coctelera'.

Les cantants van confessar que no han aconseguit trobar el seu lloc al concurs i que, davant aquesta situació, havien decidit tornar a Madrid i acabar així amb la seva participació al programa més aventurer de Telecinco. Jordi González, presentador del debat que té lloc cada diumenge, es va mostrar força disgustat per l'actitud i la decisió de les Azúcar Moreno i va assegurar que li semblava de molt poca professionalitat la seva decisió. Tanmateix, va acomiadar-se d'elles amb un: «Adéu, molt bones». 

Violeta s'incorpora de nou al concurs

La segona notícia de la nit va ser el regrés a l'illa de Violeta Magriñán després que abandonés el concurs la setmana passada per «problemes personals». Aquests problemes personals van acabar sent un resultat positiu en la prova d'embaràs. González va llegir en directe, i amb permís de la concursant, un informe en el qual s'explicava el succeït amb Violeta. En aquest sentit, va explicar que la concursant havia donat positiu en un test d'embaràs i que, per això, va haver d'abandonar l'illa i sotmetre's a una revisió mèdica més exhaustiva per a confirmar el seu estat de salut.

Violeta Magriñán
Violeta Magriñán va confessar la raó de la seva marxa del programa | TELECINCO

 

Finalment, els metges han descartat l'embaràs i han relacionat els seus problemes de salut com nàusees o malestar amb el dejú i les males condicions amb les quals han de conviure els concursants del programa de supervivència. Amb aquest tema aclarit i amb unes noves recomanacions mèdiques, Violeta va poder incorporar-se de nou al programa i es va retrobar amb els seus companys. En especial amb un: Fabio. Violeta va confessar que sentia alguna cosa per ell i que veia coses que mai abans havia vist en un home. 

Una separació en directe amb Julen

Per aquest motiu, va fer pública la seva separació amb Julen, amb el qual compartia una història d'amor fruit del seu pas pel programa 'MHYV'. Per la seva banda, Julen, que es trobava a plató, va rebre la notícia tot dient: «Estic bastant malament perquè m'he deixat la cara per la nostra relació. No crearé una guerra. He estat preocupant-me per la teva família, perquè m'ha sortit i perquè sento que estava en deute amb ells. T'estimaré sempre».

Per la seva banda, Violeta va sentenciar: «No he fet res dolent, però que m'ataqui a Espanya. Jo no sabia que anava a passar això! Com vols deixar-me a mi a televisió? No m'he enamorat de Fabio, però m'he adonat que si em passa això amb ell, és perquè no estic enamorada de tu». Ara només cal esperar per saber com evoluciona la relació entre Violeta i Fabio i si, realment, triomfa l'amor.

També et poden interessar...

  • El possible embaràs de Violeta, motiu de la seva sortida de 'Supervivientes'
  • Isabel Pantoja es mostra destrossada davant la 'traïció' de les Azúcar Moreno

Comentaris

envia el comentari