Baralla entre Carlos Lozano i Violeta abans de començar ‘Supervivientes’

Els dos concursants del ‘reality’, els quals tenen un caràcter molt fort, van protagonitzar una forta discussió

Enfrentamiento entre Violeta y Carlos Lozano
Carlos Lozano i Violeta han protagonitzat el primer gran enfrontament del concurs | Cuatro

 

Ja ha començat el compte enrere per gaudir aquesta nit de la nova edició de ‘Supervivientes’. Els ingredients per assegurar una vetllada plena d’emoció estan sobre la taula: el retorn de Jorge Javier Vázquez a la televisió després de patir un ictus i l’esperada participació en el concurs d’Isabel Pantoja. A aquests elements, s’ha d’afegir la possible rivalitat entre els concursants, alguns dels quals són coneguts pel seu fort caràcter.

Un vídeo des d’Hondures

Tot i això, el que no s’esperava ningú és que les baralles comencessin abans de donar el tret de sortida al programa. Però així ha sigut, ja que Carlos Lozano i Violeta han tingut un primer enfrontament mentre conversaven amb els seus companys en un dinar conjunt. Els fets els ha explicat l’extronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa en un vídeo que ha gravat des del seu hotel a Hondures. «Us prometo que encara estic al·lucinant amb el que va passar ahir a la nit», ha dit a l’inici de la gravació.

Després, Violeta ha comentat que estava parlant amb alguns companys com les Azúcar Moreno, Isabel Pantoja i Oto Vans sobre Chelo García Cortés. En concret, deien que la periodista havia afirmat que ella guanyaria el concurs. Seguint aquesta línia, l’extronista va opinar el següent. «'Jolín', doncs perquè ho guanyi ella... Quina merda! A veure si guanyem alguna persona més jove que així ho aprofitarem més».

Violeta de 'MYHYV' tumbada en la cama
Violeta ha explicat l'origen de la baralla | Cuatro  

El motiu de la baralla

Davant d’aquestes paraules, la reacció de Carlos Lozano no es va fer esperar i es va afegir a la conversació. «Jo li vaig dir: però que fas parlant-me tu així?. Una de dos, o no està bé o volia show. Vam tenir una baralla i una moguda al·lucinants», ha puntualitzat. Pel que fa a l’actitud dels altres companys que van ser testimonis del conflicte, Violeta ha assegurat que alguns van intentar calmar els nervis dels dos implicats sense èxit, com va ser el cas d’Isabel Pantoja.

Respecte a la seva futura relació amb Carlos Lozano, l’extronista ha afirmat que aquest episodi ha marcat un abans i un després entre ells. «No li penso dirigir la paraula perquè jo no sóc hipòcrita. Ja li he vist la cara a aquest».


Comentaris

envia el comentari