YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban, desfeta, reconeix el seu error: «M'he equivocat amb Rocío Carrasco»

La col·laboradora ha reconegut el seu error i deixa de banda a Antonio David Flores per defensar a Rocío Carrasco

Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban canvia d'opinió després d'escoltar el testimoni de Rocío Carrasco | Europa Press

Aquesta nit s'ha emès la sèrie documental de Rocío Carrasco, que no ha deixat indiferent a ningú. La filla de Rocío Jurado ha volgut trencar el seu silenci i sorprendre a tots els col·laboradors de 'Sálvame' amb el seu testimoni. És més, després de l'emissió del primer capítol, els col·laboradors han hagut d'assimilar contundents confessions com «Antonio David és una ment diabòlica que m'ha pres el més important de la meva vida».


Rocío Carrasco ha denunciat que Antonio David Flores va amenaçar-la de quedar-se amb els seus fills. «Em deia 'te'ls prendré i t'odiaran'», i sembla que finalment va complir la seva promesa. De fet, Antonio David ha estat passejant-se per diversos platós de televisió per defensar la seva figura de 'pare exemplar' i atacar la imatge de la seva exdona. «Ha fet que els meus fills s'ho creguin, després de tant escoltar-lo. Ha aconseguit que m'odiïn. No pots arrencar-li la figura materna a unes criatures tan petites. I ell ho ha fet».

Amb tot això, els companys de 'Sálvame' han donat suport a Roció Carrasco, que ha confessat els seus intents de suïcidi per la polèmica relació que manté amb els seus fills.

Belén Esteban es penedeix d'haver titllat de 'mala mare' a Rocío Carrasco

Belén Esteban s'ha quedat sense paraules i, entre llàgrimes, ha reconegut que ha estat un error titllar de 'mala mare' a Carrasco. «He de reconèixer que em sento malament i que m'he equivocat amb Rocío Carrasco». És més, ha confessat que ella ha ajudat a carregar-se la imatge de Rocío, que no ha estat tan mala mare com es deia. 

Cal recordar que Belén va anar a judici per haver revelat informació privada de Rocío Carrasco i el seu marit, Fidel Albiac. En concret, va exposar el deute que té la filla de Rocío Jurado amb la Comunitat de Madrid. Per altra banda, també va aprofitar-se d'Olga Moreno, parella d'Antonio David Flores, per fer públic un expedient que tacava la imatge de Carrasco. 

Deixant aquest conflicte enrere, Belén ha reconegut que ha jutjat a Rocío Carrasco sense conèixer la seva part de la història, i arribant a afirmar coses com: «És molt greu que una mare no s'interessi pels seus fills. I no parlem d'un, sinó de dos».

Així doncs, Belén Esteban li ha donat l'esquena al seu company de 'Sálvame'. És més, la col·laboradora assegura que s'ha sentit enganyada per Antonio David: «Des de fa uns dies, crec que el pare de Rocío Flores m'ha mentit a mi i a moltíssima gent», deixant en evidència la dèbil amistat que mantenen actualment. 

«Sempre he cregut a Rocío Flores i a Antonio David, però no estan explicant tota la veritat perquè cada un ho ha viscut de manera diferent». Per sort, ara ja s'han aclarit molts dubtes i s'ha posat de manifest que 'ni els bons són tan bons, ni els dolents són tan dolents'.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari