Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, a un pas de deixar 'Sálvame' i fitxar per un altre programa

L'última oferta que obre més les portes perquè la col·laboradora es decideixi a deixar definitivament als seus companys

Belén Esteban està més a prop que mai de deixar 'Sálvame'. Així de contundent ho ha revelat la revista 'Lecturas' en exclusiva. Fa temps que s'especula el desig de la col·laboradora de deixar el programa de les tardes de Telecinco per fer un nou gir a la seva vida professional. Un desig que podria estar més a prop que mai de complir-se, ja que fa temps que està estudiant diverses propostes.

Tal com es pot llegir a les pàgines de l'esmentada revista, Belén Esteban ja ha començat a escoltar algunes ofertes que l'allunyarien de forma definitiva dels seus companys de 'Sálvame'. El culpable del planejament no és altre que Raúl Prieto, antic director del programa i ara l'encarregat de dirigir 'Viva la vida'.

Entre Prieto i Esteban hi ha una molt bona relació d'amistat forjada durant els anys que tots dos van coincidir a 'Sálvame', i que a avui dia encara segueixen mantenint. Raúl va recollir el desig de la col·laboradora de deixar el seu actual programa i ha començat a estudiar la possibilitat que Belén marxi amb ell.

Pròxima destinació: un nou programa de televisió

Belén Esteban es troba en un dels seus millors moments personals. La de Paracuellos es troba plenament feliç al costat del seu marit, Miguel Marcos, amb el qual desitja tornar a ser mare. Un desig que persegueix fa anys, però que sembla que ara no està disposada a deixar passar més temps.

A aquest canvi en la seva vida personal, ara se li sumaria un nou rumb professional. Segons publica 'Lecturas', Raúl Prieto estaria molt interessat a comptar amb Belén per a un nou projecte televisiu.

L'exdirector de 'Sálvame' té pensat crear una nova productora que realitzi nous formats per a 'Mediaset' i vol comptar amb l'ex de Jesulín de Ubrique com a fitxatge estrella.

Encara no es coneix en què consistirà aquest nou projecte ni si Belén Esteban estaria ja decidida a deixar 'Sálvame', però el que sí que està clar és que el temps de la col·laboradora al programa presentat per Jorge Javier Vázquez està molt a prop d'acabar .

Belén Esteban vol un treball més tranquil

El fenomen Belén Esteban ja no és el que era. Els temps han canviat des que va trepitjar per primera vegada un plató, i noves cares i trames van sorgint, fent que la col·laboradora ja no tingui el mateix interès que fa vint anys. Això, sumat a les dures tardes a 'Sálvame', han provocat que la de Paracuellos busqui nous horitzons.

L'enfrontament que va tenir amb Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe' fa uns mesos va ser la gota que va fer vessar el got. Belén anteposa el seu desig de quedar-se embarassada al seu treball en el programa i considera que els enfrontaments i les polèmiques no l'ajuden a aconseguir el seu objectiu. Va ser la mateixa Esteban què va assegurar que es planteja deixar 'Sálvame' apostant per altres vies que li aportin tranquil·litat i menys càrrega de treball.

En un primer moment es va especular que podria canviar-se a 'Viva la vida', el programa dirigit per Raúl Prieto, molt més blanc i tranquil que 'Sálvame' i, a més, només s'emet els caps de setmana, de manera que Belén disposaria de temps suficient per dedicar-se a la seva família.

Els dos objectius clars de Belén Esteban

Belén Esteban té clar què és el que vol en la seva vida. Després d'haver deixat enrere la batalla amb el seu exrepresentant, Toño Sanchís, on ella es va alçar amb la victòria, la col·laboradora desitja posar el colofó al seu matrimoni amb Miguel de dues maneres: tenint un fill amb ell i casant-se per l'església.

Dos objectius en la vida de l'ex de Jesulín de Ubrique que està disposada a aconseguir encara que això signifiqui haver de deixar 'Sálvame', després d'11 anys. Potser l'any 2021 tingui per a Belén Esteban no només un nou projecte professional sinó també el compliment dels seus somnis.