Belén Esteban perd els papers i tanca les portes de 'Sálvame' a una antiga col·laboradora

La 'princesa del poble' ha volgut deixar clara la seva opinió sobre l'última entrevista de Borrego

Belén Esteban vestida de negre i amb cara trista
Belén Esteban ha deixat clara la seva opinió sobre l'entrevista de Carmen Borrego | GTRES

Belén Esteban, que sempre ha gaudit de tenir una bona amistat amb les Campos, sembla que ara ha decidit canviar d’opinió i podria passar a tenir-les a totes en contra. La col·laboradora ha volgut opinar sobre la hipotètica tornada que ha plantejat Carmen Borrego en la revista ‘Lecturas’ al plató de 'Sálvame', un plató en el qual segons ella mateixa ha arribat a sentir por.

Belén Esteban ha volgut treure la cara pel seu programa i ha dit que Carmen Borrego és molt incoherent, perquè ningú vol tornar a un lloc on te l'han fet passar tan malament.
 

Belén Esteban contra Carmen Borrego

Belén Esteban s'ha convertit en la defensora de les injustícies i considera també que Carmen està faltant al respecte al programa en el qual treballa, ‘Viva la vida'. Això ho justifica afirmant que en la seva entrevista en la revista, Carmen diu que solament anant un dia a la setmana al programa que presenta Emma García no li val per a arribar a fi de mes.

Amb això, deixa en evidència al seu programa i obre les portes a ser fitxada per altres programes de la cadena, en els quals ja ha treballat i ha sortit per potes després de no entendre's amb els seus companys de plató.

Encara que en la seva última entrevista en 'Sábado Deluxe' va arribar a arrossegar una cadira fins al centre del plató, amenaçant de tornar a treballar com a col·laboradora, aquesta volta no s'ha produït. Segons ella, per la incompetència de contracte que té amb el programa que dirigeix el seu bon amic Raúl Prieto.

Carmen Borrego arremet contra la seva pròpia família

La col·laboradora de Telecinco no n'ha tingut prou amb arremetre contra els seus companys de treball i també ha disparat contra la seva pròpia família. Segons ella, considera que la seva filla és la Campos que tindrà millor projecció professional.

Així, menysprea la trajectòria de la seva germana Terelu i fins i tot la de la seva pròpia mare, María Teresa Campos, una de les presentadores més influents del país i de la qual acaben depenent totes les filles pel seu treball en televisió.


Comentaris

envia el comentari