Belén Esteban descarta completament una feina a la televisió: «Fatal»

La de Paracuellos afirma que prefereix quedar-se al seu lloc com a col·laboradora

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban té clar que mai voldrà ser presentadora | Telecinco

Espontània, natural, riallera i amb molta facilitat de paraula. Belén Esteban podria sens dubte portar un programa de televisió i fer-lo dignament tal com ho fan companys de plató com María Patiño i Kiko Hernández.

No obstant això, la de Sant Blas sembla no sentir-se gens còmoda davant de la càmera quan el seu paper és el de presentadora, alguna cosa que hem pogut veure després que el programa revalori als col·laboradors més habituals a presentar el programa de tant en tant

Belén Esteban ho passa «fatal» presentant el programa

Belén Esteban ha manifestat que ho passa «fatal» cada vegada que ha de mirar el guió i no pot opinar lliurement tal com ho fa en el seu lloc habitual de col·laboradora.

Sens dubte, és una cosa que ens sorprèn, ja que el dia que va exercir de presentadora era habitual veure-la nerviosa, titubejant i travant-se a cada notícia que donava. «Qui té boca s'equivoca», assegurava la col·laboradora intentant sortir airosa de les seves ficades de pota.

Al llarg de l'emissió d'aquest divendres, la de Paracuellos es queixava diverses vegades de les molèsties que li ocasionava portar pinganillo i fins i tot arribava a revelar-li a Jorge Javier el seu descontentament, quan aquest va acudir a revelar-li. «No m'agrada. Jo no vull fer de presentadora. Ho passo fatal. He llegit fatal», sentenciava.

Altres col·laboradors de 'Sálvame' estan encantats amb fer de presentadors

No és la primera vegada que un col·laborador de ‘Sálvame’ manifesta públicament que no té intenció de convertir-se en presentador. Anabel Pantoja  també deixava clar no voler exercir aquest lloc després d'equivocar-se en reiterades ocasions.

No obstant això, uns altres com María Patiño o Kiko Hernández semblen desembolicar-se com a peix en l'aigua amb el pinganillo i no dubten a mostrar la seva alegria públicament cada vegada que els toca presentar el programa, potser pel fet que cadascun ja compta amb un programa propi on desemboliquen aquesta labor amb total soltesa.

Caldrà esperar per a saber si els directors del programa opten per tornar a posar al capdavant de 'Sálvame' a Belén Esteban o si per contra prefereixen atendre les súpliques de la col·laboradora que sens dubte es mou molt millor comentant els temes d'actualitat que engloben als nostres famosos.


Comentaris

envia el comentari