Belen sonriente posa delante de la cámara en las calles de Madrid

Belén Esteban ja fa propaganda del programa que substituirà 'Sálvame'

Belén Esteban llença un dard a 'Sálvame' amb la seva nova publicació

Belén Esteban ha fet publicitat del programa que podria desbancar 'Sálvame' al seu perfil d'Instagram.

El format estrella de Telecinco està passant per una de les seves pitjors èpoques. La pèrdua progressiva d'audiència ha ocasionat seriosos problemes pel programa i també per la cadena.

Fa dies que Mediaset està realitzant una sèrie de moviments i estudis per trobar la clau que els ajudi a recuperar la confiança del públic. Estan fent canvis rellevants en la graella televisiva i presenten nous formats que poden atraure a la gent.

Els treballadors de les emissions també estan col·laborant i ofereixen el millor per aconseguir reflotar la situació. Algunes de les tècniques que han fet servir són la invenció de polèmiques o de primícies informatives per guanyar-se l'audiència.

Encara no se sap si aquests moviments estratègics serveixen d'alguna cosa, però es veu que una personalitat molt coneguda per 'Sálvame' els ha llençat un dard que els pot perjudicar. 

Fa unes hores, Belén Esteban compartia una imatge al seu perfil d'Instagram tot fent publicitat del programa que podria acabar amb el format de Jorge Javier.

Belén Esteban, a favor del programa que pot substituir 'Sálvame'

La princesa del poble és una de les cares més conegudes i estimades de la cadena de Fuencarral. Després de gairebé més de 13 anys a 'Sálvame', s'ha forjat com una de les veteranes i ja és un personatge imprescindible.

Així mateix, s'ha aconseguit posicionar com una de les influencers del moment i s'ha guanyat l'afecte dels usuaris. El seu compte d'Instagram va arribar fa unes setmanes el milió de seguidors, fet que la posiciona com una de les més seguides del programa vespertí.

Tots els seguidors lloen cadascuna de les seves publicacions i reaccionen d'una manera força positiva. No obstant això, ahir va publicar una imatge al seu perfil que ha causat un gran enrenou pel missatge ocult que l'acompanya.

Esteban va compartir una publicació en la qual feia propaganda al programa que segueix a 'Sálvame'. En un primer moment, sembla una instantània sense cap tipus de malícia ni d'intencionalitat, però els seguidors n'han fet una altra lectura.

Story Instagram Belén Esteban
Fotogafia d'Instagram de Belén Esteban | Instagram

L'èxit inesperat de 'Alta Tensión', presentat per Christian Gálvez, ha estat una sorpresa molt grata per Telecinco. De fet, el van idear per al «prime time» i amb una durada molt curta.

Després de comprovar la bona acollida i acceptació per l'audiència, el van situar abans dels informatius, restant-li 30 minuts 'Sálvame'. Actualment, aquest temps s'ha dilatat i ja ha aconseguit fer-se amb una hora del programa presentat per Jorge.

Tot això ha fet que els seguidors i l'audiència percebin que la de Paracuellos està promocionant el format que pot acabar amb 'Sálvame'. De fet, molts apunten que, si segueix en auge, substituirà l'espai en el qual col·labora.

Altres, però, ho han percebut com un suport al seu amic i una manera d'incitar l'audiència a veure-ho en lloc de 'Pasapalabra'. Tanmateix, és una acció molt qüestionada i segur que no farà gens de gràcia a la direcció del format.

És evident que la cadena està intentant recuperar el lideratge sigui com sigui. De fet, aquest cas posa en relleu les intencions de competir directament contra Antena 3, l'enemic de tota la vida.

A més, una altra de les tècniques ha estat la incorporació de nous rostres a la plantilla de Telecinco i recol·locar alguns col·laboradors.

Aquesta situació posa en relleu la por que té la cadena per seguir perdent audiència i els seus incessants intents per aconseguir-ho. Belén Esteban està fent publicitat a l'espai per a col·laborar i treure audiència a l'altra cadena.