Belén Esteban, cada vegada més lluny de continuar a 'Sálvame' la pròxima temporada

Kiko Matamoros i la col·laboradora van embarcar-se en una conversa agitada al plató del programa

Belén Esteban és una habitual dels programes del cor que emet Telecinco en tots els seus formats. Fa més de 10 anys que narra la seva vida i opina sobre la d'altres als platós d'aquesta casa.

Encara que aquesta cursa pot ser que estigui vivint els seus últims cops de cua a causa de l'últim enfrontament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El conflicte va sorgir entre ella i Kiko Matamoros. I és que allò que va començar com una conya va acabar sent un moment de tensió.

La història venia de lluny ja, i va veure els seus primers conflictes en el 'reality' 'Gran Hermano VIP'. Tot i les seves diferències, van aconseguir conciliar la relació, però com s'ha vist queden algunes escletxes.

L'últim conflicte va passar en l'últim programa, i ha caigut per part de Kiko perquè Belén no ha sabut mantenir les maneres.

Al plató es va instaurar un ambient de broma que va acabar en Kiko enviant a callar a tothom. Entre alguns dels escollits per vacil·lar hi havia les Mellis, però la gràcia va acabar en tensió quan va entrar la 'princesa del poble'.

En aquest moment Belén va treure la seva vena. «A mi no em manis callar, eh! Això a casa teva, a mi no em tornis a manar callar, que ja estic farta. No, no callo, d'acord?», va respondre durant l'emissió.

Un rampell que pot tenir conseqüències

En aquest moment, la intervenció era del doctor Jesús Sánchez, que narrava el canvi físic d'alguns concursants de 'Supervivientes'. La veu de Belén es va alçar quan Matamoros no deixava de mofar-se d'ella.

Si bé el conflicte va quedar en aquest punt mort, la veritat és que sembla que la batalla no ha acabat. Tampoc és el conflicte que la tertuliana ha tingut en els platós de televisió.

De fet, fa un temps es va enfrontar a Raquel Bollo. El motiu de la disputa va ser la defensa a 'Sálvame' de Chelo García Cortés i Isabel Pantoja.

En aquell temps Belén atacava la 'tonadillera' per la seva actuació en el concurs. «Qui es creu que és Isabel Pantoja?».

Per la seva banda, Raquel va aprofitar per protegir-la. Així, va argumentar: «Jo entenc que la defensi (...)».

«(...) Però jo he defensat a Chelo amb les coses que l'he pogut defensar i quan l'he hagut d'atacar també ho he fet. Jo no em tiraré enrere perquè sigui Isabel Pantoja i ho seguiré dient».

Una lluita entrellaçada

A partir d'aquesta espurna es va iniciar una lluita dialèctica en la qual Bollo va reprendre Belén per la seva defensa.

«Cada vegada que has volgut defensar Chelo, l'has defensat tirant a Isabel. La diferència és que jo cada vegada que he volgut defensar a Isabel, també he defensat a Chelo».

En aquestes anades i vingudes, la 'princesa del poble' va ser l'última a defensar la seva postura.

«Amb tot el que t'estimo, no em barallaré amb tu per Isabel Pantoja, però tampoc em sembla bé que tu diguis que jo per defensar Chelo he ficat a Isabel perquè aquesta com a supervivent haurà fet molta audiència, però ha estat nefasta. I ho he de dir per què si no rebento».

El que tothom reconeix és que les formes de la tertuliana als platós de televisió de vegades es perd pel seu caràcter.

Aquest que ha tret a la llum en més d'una ocasió, i que li ha permès guanyar-se el seu lloc.

A més, encara que es deixi portar pels seus sentiments, la veritat és que també ha mostrat la seva part més delicada.

No hi ha cap dubte que aquesta no ha estat l'últim enuig de Belén, ni tampoc serà l'últim.


Comentaris

envia el comentari