YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

👉 Catalunya injectarà el vaccí d'AstraZeneca a gent d'entre 60 i 65 anys aquesta setmana

Berto Romero, sobre la seva companya de sèrie: «Si treballem el mateix, hem de cobrar el mateix»

L'humorista ha tingut un preciós gest amb Eva Ugarte, l'actriu que protagonitza amb ell la sèrie de Movistar+ 'Mira lo que has hecho'

Imatge de Berto Romero y Eva Ugarte a: 'Mira lo que has heco'
Berto Romero sobre Eva Ugarte, la seva companya de sèrie: «Si treballem el mateix, hem de cobrar el mateix» | Movistar+

Berto Romero i Eva Ugarte van donar una lliçó d'igualtat i dignitat durant el seu pas pel programa 'La Resistencia', conduït per l'humorista David Broncano. En un moment donat de l'entrevista, l'actriu madrilenya va fer públic el magnífic gest que va tenir Berto Romero amb ella: abans que es comencés a rodar la segona temporada de la sèrie que protagonitzen junts a Movistar+, l'actor —que comptava amb unes retribucions més elevades que Ugarte— va demanar que tant ell com la seva companya percebessin el mateix sou.

 

Romero i Ugarte van ser entrevistats a 'La Resistencia'

Els actors Berto Romero i Eva Ugarte han passat pel programa 'La Resistencia', presentat pel popular David Broncano. Si bé l'objectiu de la parella era promocionar la segona temporada de la sèrie que protagonitzen junts, finalment van acabar parlant de moltes coses que poca relació guardaven amb la publicitat.

Amb tot, precisament un dels moments més recordats de l'entrevista sí que té a veure amb el projecte professional que comparteixen, o més ben dit, amb la retribució que perceben a canvi dels papers que encarnen.

Berto Romero va exigir que rebessin el mateix sou

I és que, quan Broncano els va preguntar sobre els diners que tenen, Ugarte va soltar una bomba que ningú esperava, i que va suposar una lliçó d'igualtat sense precedents: Berto Romero va exigir que tant ell com la seva companya rebessin el mateix sou, ja que la quantitat que ell percebia era superior a la d'Ugarte.

«Jo no tinc el mateix catxé que Berto, lògicament», va començar explicant l'actriu, «i en la negociació de la segona temporada va dir que havíem de cobrar el mateix». Davant d'un Berto Romero que es mostrava força tímid i modest, Ugarte continuava fent patent el següent: «A cadascú ens va arribar una xifra, i ell va voler que se sumessin les dues i es dividís la quantitat per la meitat».

Per la seva banda, Berto Romero feia patent el següent: «Abans de la primera temporada ella mai havia encarnat un paper gran. Després de veure la primera, i tenint en compte que la sèrie la protagonitzem els dos, és a dir, que treballem el mateix, doncs també hem de cobrar el mateix».

 


Comentaris

envia el comentari