Recordes les bessones Olsen? Així és l'infern que viuen ara

Conegudes pels seus papers als 90, han eclipsat la carrera de la seva germana com a actriu

Bessones Olsen a 'Padres forzosos'
Les bessones Olsen es van conegudes als anys 90 | Catalunya Diari

Saps qui eren les bessones Olsen? Van ser una de les icones de la televisió i el cinemadels 90 on van començar a treballar amb només nou anys. Qui no recorda del seu paper a 'Padres Forzosos'? El que no és molt conegut és que Ashley o Mary-Kate tenen una tercera germana, Elizabeth però que, sorprenentment, no té cap vincle amb elles.  

Les bessones van apartar-se de l'actuació l'any 2012 per iniciar una aventura en el món de la moda per obrir la seva pròpia boutique. Gràcies a això, s'han convertit en totes unes influencers als Estats Units. Un camí ben diferent, però, manté la seva germana que continua sent actriu com per exemple en el paper de Bruixa Escarlata a 'Els vengadors'.       

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 month #AvengersEndgame #sadgirlface

Una publicación compartida por Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) el

La raó de la seva separació 

El problema és que molta gent no coneixia Elizabeth per la carrera com a actriu sinó per ser 'la germana de les germanes Olsen'. En alguna ocasió ja ha comentat que no li agradava gens aquesta situació i que per això era millor allunyar-se d'elles per ser reconeguda pels seus propis mèrits.

Elizabeth, Mary-Kate i Ashley Olsen en un photocall
Elizabeth vol distanciar-se de les seves germanes per triomfar per ella mateixa | Catalunya Diari

Una persona pròxima a la família explicava a 'RadarOnline' que «Elizabeths vol fer-se un nom i està esforçant-se per trobar un espai com a actriu i dissenyadora de moda, però ha sigut difícil aconseguir acords independents perquè tothom l'associa amb Mary-Kate i Ashley».

Aquesta mateixa persona assegurava que «veu a les bessones cada cop menys a mesura que creix la seva frustració. És un gran canvi des de fa un parell d'anys quan sempre estaven juntes». Encara que sap que té el seu suport estaria cansada que encara la vegin com «la seva germana petita». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari