YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una concentració davant de Telecinco busca boicotejar la final de 'Gran Hermano VIP'

Plató GH Vip
Adara es retrobarà avui amb la realitat | GTRES

El moviment a les xarxes socials que ha estat viu durant totes aquestes setmanes i que tenia com a objectiu boicotejar a 'Gran Hermano' i Telecinco pel cas Carlota Prado, passarà aquesta nit a la vida real i una important manifestació podria fer perillar l'emissió en directe de la gran final de 'Gran Hermano VIP 7'.

Tot tindria com a punt de partida una manifestació que haurien començat a promoure un seguit d'espectadors indignats amb Telecinco i la productora del concurs de telerealitat i que tindria com a objectiu posar bastons a les rodes a l'emissió de la gala d'aquest vespre.

Compten amb autorització

Per a fer-ho van demanar permís a la Delegació de Govern a Madrid per poder manifestar-se a la porta de les immediacions de Mediaset aquesta mateixa tarda. La concentració està prevista que comenci a les set del vespre i que s'allargui fins a les dotze de la mitjanit.

Aquesta quedada tindria unes limitacions imposades per part de les autoritats, que obligaria als manifestants a ocupar únicament un dels sentits de la carretera i de cap manera, podrien entrar a les instal·lacions de Mediaset, ja que es tracta d'una propietat privada. Per la seva banda la cadena no s'ha pronunciat i s'espera que tot plegat no pugui repercutir a la bona realització del format que donarà com a guanyadora a Mila Ximénez, Alba Carrillo o Adara Molinero.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari