Verónica Forqué i la seva filla

Per fi una bona notícia per a María, la filla de Verónica Forqué: fan marxa enrere

Maria Forqué respira tranquil·la davant les noves informacions sobre la seva mare

 María Forqué, filla de la recentment morta Verónica Forqué, ja pot estar tranquil·la ara que ha sortit a la llum l'última notícia relativa a la seva mare. No són uns moments fàcils per a la model, de 31 anys, que està destrossada per aquesta pèrdua.

Va sortir visiblement afectada del domicili de Verónica, on havia acudit immediatament després de saber el que havia passat, i no va poder ser present a l'últim adeu. L'angoixa de María és del tot comprensible, i encara li queda un llarg trajecte per recórrer.

María Forqué plorant desconsoladament i la seva parella en un cotxe
María Forqué està destrossada per la mort de la seva mare | GTRES

TVE ha posat el seu granet de sorra per no afegir més patiment a la jove. Una decisió que María agrairà i que contribuirà a honrar la seva mare.

María Forqué rep una bona notícia

El suïcidi de Verónica Forqué, que es va produir dilluns passat, 13 de desembre, té els mitjans de comunicació molt commocionats. I és que tots s'han fet ressò del que li va passar a l'actriu i de la problemàtica de les malalties mentals.

Sobretot pel fet que, quan va passar per 'MasterChef Celebrity 6', on va destacar per ser una concursant molt polèmica. Era evident que Verónica no estava bé, i el que va passar al show talent culinari va provocar que aquest rebés moltes crítiques. Tant és així, que el programa de TVE va haver d'emetre un comunicat en defensa pròpia després de la mort de l'actriu.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué no sortirà ni a 'MasterChef Junior' ni a 'Maestros de la costura' | TVE

Ara, sembla que la cadena pública ha volgut esmenar errors que ha comès en el passat. El mateix dia que va morir Forqué, es va anunciar que apareixeria als programes que la productora Shine Siberia ja tenia programats.

Concretament, a 'MasterChef Junior' i a 'Maestros de la costura', on la guanyadora de quatre premis Goya acudiria com a convidada. Tots dos programes ja estan gravats i s'emetran d'aquí a poc a TVE.

Ara, després de tot aquest enrenou, la productora ha pres una decisió que deu haver agradat a María, la filla de Forqué. Tal com informa 'El País', Shine Siberia ha decidit no emetre els moments en què Verónica apareix en els formats en qüestió. D'aquesta manera, l'actriu no estarà present al muntatge final.

Auditoria interna per a MasterChef

Dijous passat, 16 de desembre, el consell d'administració d'RTVE es va reunir per a aprovar una auditoria a 'MasterChef'. Així, doncs, el grup audiovisual durà a terme una investigació per a esbrinar els costos del programa i com es fa el procés de selecció dels participants.

Segons s'ha publicat, l'objectiu és analitzar el talent culinari, ja que «a vegades, forcen les situacions per a obtenir un punt més d'audiència, i això genera tensions de guió i crea problemes a TVE».

Tot fa pensar que la decisió de revisar 'MasterChef' està relacionada amb la mort de l'actriu. No obstant això, RTVE assegura que el programa no hi ha tingut res a veure.

Els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'
RTVE farà una auditoria a 'MasterChef' | TVE

 

'El País' sosté que diversos integrants del consell d'administració de la cadena estaven disposats a posar les cartes sobre la taula. Concretament, a la reunió volien plantejar el grau de responsabilitat del programa i de la productora sobre la situació de Forqué.

La intenció era saber si tenien 'pistes' sobre la salut mental de l'actriu i si el concurs la podria haver perjudicat. Cal recordar que Verónica va decidir no continuar al programa perquè «no podia més» i que mai es va penedir d'haver-ho fet.

No obstant això, l'ens públic insisteix que l'auditoria a 'MasterChef' no està vinculada a la mort de Forqué. Simplement, diuen, és una investigació per a avaluar els costos que comporta el format.