Imatge d'arxiu d'una televisió amb Netflix

Busquen participants per a un nou 'reality' a Espanya amb 100.000 euros de premi

Es busca gent de tota la península amb ganes de viure noves aventures


Netflix, la plataforma d'entreteniment en línia que triomfa a gairebé tot el món, té previst emetre un nou 'reality' produït a Espanya sota el títol 'Insiders'. Fins ara, es desconeix la data exacta d'estrena, però s'assegura que serà durant aquest any 2021. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Álvaro Díaz, productor que ha treballat 'Gran Hermano'

Els productors es troben en ple càsting per trobar els participants del nou 'reality' de Netflix, 'Insiders'. Qualsevol persona, major d'edat, que es presenti al càsting podria ser carn de canó de la nova aposta d'entreteniment de Netflix. Això sí, els responsables del càsting només exigeixen una condició: «voler viure una cosa totalment nova». A més, han llançat una advertència als futurs aspirants: «més detalls quan estiguis dins. Si ho expliques, estàs fora».

 

El procés de selecció es durà a terme de manera virtual, a través del web 'insiderscasting.es' perquè qualsevol persona, de qualsevol punt de la península, pugui presentar la seva candidatura de manera segura davant de la Covid-19 i sense necessitat d'assumir les despeses de desplaçament.

 

Tota aquella persona interessada a participar en el programa, ha d'entrar al web i inscriure's, a més ha de «ser major d'edat, extravertit, dinàmic, amb ganes de viure diferents experiències, ser amant del que no coneixes i voler passar-ho bé. Un esperit valent, una actitud curiosa i ganes de rebre un bon premi t'ajudaran en el càsting».

 

«Ens emociona la possibilitat d'experimentar amb un gènere nou per a nosaltres a Espanya i seguir innovant amb un format d'entreteniment creat aquí», ha assenyalat Álvaro Díaz, director de Continguts de No ficció de Netflix.

 

La plataforma ja ha llançat el seu vídeo promocional per informar que ja es poden enviar sol·licituds mitjançant la plataforma. Ara bé, encara hi ha un gran enigma, atès que es desconeix la temàtica del 'reality'. Tan sols sabem que el premi d''Insiders' està valorat en 100.000 euros. 

 

'Insiders' serà el primer 'reality' de producció espanyola, però a la seva graella ja compta amb formats similars d'origen britànic com 'The Circle' o el japonès 'Terrace House'. Tot i això, no ens sorprèn que Álvaro Díaz hagi decidit produir un 'reality', ja que ha estat un dels responsables de la creació de programes d'èxit nacional com 'Gran Hermano', de la productora audiovisual Zeppeli. De fet, Díaz va deixar la productora per traslladar-se a Netflix. 

 

Quina documentació demanen per inscriure's al càsting

Si desitges ser un dels participants del nou 'reality' de Netflix, cal que entris a la pàgina web 'insiderscasting.es' i enviïs un vídeo de presentació. A partir d'aquí, el jurat responsable de selecció podrà fer la valoració dels aspirants. 

 

Ningú coneix com serà el procés. Des de la direcció del 'reality' han assegurat que es tracta d'«un procés confidencial i individual, en el cas de fer-se públic, el candidat/a serà eliminat», anoten entre les condicions de participació. Així doncs, l'equip d''Insiders' es posarà en contacte amb les persones seleccionades i, a partir d'aquí, s'anirà comunicant als candidats quins seran els següents passos que hauran de seguir per començar l'odissea.