Campanya perquè Telecinco faci fora a Ana Rosa i tanqui el seu programa

S'estan demanant firmes des de la plataforma Change.org

Ana Rosa Quintana primer pla
Demanen la cancel·lació de 'El programa de Ana Rosa' | Catalunya Diari

La plataforma Change.org s'ha convertit en l'arma perquè les persones demanin signatures amb què aconseguir un objectiu envers una injustícia. En aquest cas 'El programa de Ana Rosa' s'ha convertit en un dels seus objectius, concretament demanen el seu tancament per «difondre notícies falses sobre el covid-19».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquesta petició s'ha començat a difondre per les xarxes socials i dilluns passat, 13 d'abril, ja sumava més de 40.000 signatures. La forma en què Ana Rosa informa sobre la crisi sanitària on molts hi veuen una clara orientació contra el govern de Pedro Sánchez, ha estat el que ha promogut la petició. A més també acusen Ana Rosa de donar cabuda a notícies falses.

L'entrevista a l'empresari Francesc Maristany, president de Grup Met, dimarts passat, va ser la gota que va fer vessar el got. Maristany va assegurar al programa que era capaç de portar un milió de tests a la setmana i que, després d'oferir la seva ajuda al govern, aquest la va rebutjar.

Unes declaracions que no van trigar a arribar a l'orella del Partit Popular que va demanar explicacions a Pedro Sánchez. Des de Moncloa van procedir a posar-se en contacte amb 'El programa de Ana Rosa' per desmentir les paraules de l'empresari: «El Govern ens diu que no ha parlat amb aquesta companyia» va aclarir Ana Rosa. No obstant això, va continuar insistint en l'oferiment de Francesc Maristany.

Ana Rosa s'ha mostrat afectada

El tema no va quedar ni molt menys tancat, i des del diari 'El País' es va carregar durament contra el programa mitjançant un article anomenat 'La falsa història de l'empresari distribuïdor de tests de coronavirus', mentre que la petició seguia creixent a les xarxes socials .

Ana Rosa Quintana no s'ha quedat callada i aquest mateix dilluns apareixia molt afectada per tot el que estava passant i tornava a convidar a l'empresari perquè aclarís la informació que havia donat dies enrere. «Ja està absolutament tot aclarit. Ho deixaré, no emboliquem més. És que és igual, ja està, s'ha emprat molt de temps i molt d'esforç en desacreditar aquest programa. Bé doncs ja està tot claret» sentenciava Ana Rosa després del vídeo.

Des de 'esdiario' apunten que Telecinco té més que clar que la campanya creada per a la cancel·lació del programa té el seu origen en àmbits socialistes.


Comentaris

envia el comentari