Primer pla de Carlos Sobera en un photocall

Carlos Sobera, fulminat de la pantalla de Telecinco per sorpresa

El presentador està destrossat per la decisió que ha pres la cadena

Des que va començar a treballar a Mediaset, Carlos Sobera sempre ha destacat per ser molt versàtil. El comunicador ha presentat molts espais televisius, molt diferents els uns dels altres, i sempre dona el millor de si mateix.

El basc és una de les cares que més treballa a la televisió, i, tot i que el vam conèixer a '¿Quién quiere ser millonario?', 'Atrapa un millón' el va consolidar encara més com a presentador.

A més, també l'hem vist en programes més lleugers, com 'First Dates', 'Gran Hermano' o 'Supervivientes'. El cas és que fins aquest mes de març presentava fins a quatre programes del grup de comunicació de Fuencarral.

Carlos Sobera, un presentador tot terreny i molt estimat per l'audiència

En els últims temps, Carlos Sobera ha viscut una etapa pletòrica a Telecinco, ja que presentava les gales dels dimarts en diferents realities; un d'ells, 'Secret Story'. I sobretot, després de fer el salt a la tasca més important del concurs esmentat: les gales dels dijous. Un canvi que l'audiència va veure amb bons ulls després de les polèmiques que Jorge Javier Vázquez havia protagonitzat en algunes gales.

Muntatge de Paolo Vasile amb Carlos Sobera
Paolo Vasile ja no confia en Carlos Sobera | Catalunya Diari

I és que, fins aleshores, el presentador estrella dels realities havia estat Jorge Javier. Però la cadena va decidir donar a Sobera les regnes del dia més important de la setmana, i en ple prime time.

No obstant això, alguna cosa ha truncat els plans de Carlos. El de Barakaldo, que sempre ha destacat per l'amabilitat i mà esquerra que el caracteritza, ha rebut una notícia que l'ha deixat consternat.

Carlos Sobera rep la pitjor notícia en el millor moment

El cas és que els directius de Telecinco han deixat de confiar en el basc per a conduir un dels programes que més li agradaven. Parlem de 'Volverte a ver', que finalment no tornarà a la graella de la cadena. I això malgrat els bons resultats d'audiència que va collir quan el presentava Carlos Sobera.

Carlos Sobera
Carlos Sobera s'ha quedat sense feina de manera inesperada | GTRES

Ara, com a part dels canvis de plantilla de Mediaset, Telecinco ha decidit prescindir del presentador basc després de quatre anys al capdavant de l'espai esmentat. I és que el lloc de Sobera l'ocuparà Toñi Moreno, una de les presentadores que últimament cuiden més.

Així doncs, la comunicadora gaditana suma una altra feina a Mediaset, ja que actualment presenta els debats de 'Secret Story 2' després d'haver estat col·laboradora d'aquest reality a l'edició VIP que se'n va fer, a més de 'Supervivientes' o 'Cuatro al día'.

Alhora, Toñi Moreno ja ha presentat altres espais a la cadena de Fuencarral, com 'Viva la vida' o 'Mujeres y hombres y viceversa'. Parlem d'una altra cara de Telecinco que, igual que Sobera, se sap adaptar bé al tipus de programa que ha de presentar a cada moment.

Toñi Moreno pren el lloc a Carlos Sobera i presentarà 'Déjate querer'

Ara, Toñi agafarà les regnes d'aquest nou espai, del qual fins aquest any estava al capdavant Sobera. Sembla que aquest programa serà molt semblant al que coneixíem anteriorment. I és que passarà a dir-se 'Déjate querer', tot i que no perdrà l'essència del mític 'Volverte a ver'.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno presentarà un nou espai a Telecinco | Mediaset

Telecinco torna a apostar pel carisma de Toñi Moreno per a conduir un espai que també s'assembla força al format de Canal Sur 'Gente maravillosa', un programa carregat de bon rotllo en què la presentadora mostrava una gran connexió amb els convidats.

Un format com 'Volverte a ver' però amb un altre nom i que Mediaset espera estrenar molt aviat.