Muntatge fotogràfic de Carlos Sobera i la concursant de 'First Dates'.

Carlos Sobera lliga a 'First Dates' amb Mari Carmen: a la seva dona no li agradarà

Una concursant de 'First Dates' no ha dubtat a tirar els trastos a Carlos Sobera

Carlos Sobera, presentador de 'First Dates', ha viscut tota mena de situacions al programa de La Cuatro. Per exemple, es va quedar estupefacte amb la confessió d'un home que assegurava que la seva ex l'havia deixat 93 vegades. També amb aquells que volien aconseguir una relació de tres.

Ahir a la nit, va viure un altre moment inesperat i sorprenent. Una participant anomenada Mari Carmen va tirar-li els trastos. Una cosa que no agradarà gens a la seva dona, Patricia, amb qui es va casar el 2015.

Carlos Sobera festeja amb una concursant de 'First Dates'

Carles va rebre la dona amb la seva habitual cortesia. És de Huelva i té 57 anys, treballa de relacions públiques. Inesperadament, només entrar al restaurant, ella li va tirar els trastos: «Ets fantàstic, maco, jo voldria un home com tu».

Tot seguit, li va preguntar com estava i ell va dir: «Magnífic. Ara que et veig estic, fins i tot, millor».

D'aquesta manera, el presentador va intentar mostrar cordialitat i proximitat, alhora que anava deixant els nervis endarrere. Així va ser com la dona, quan li van preguntar sobre el seu prototip d'homes, va respondre: «M'agraden honestos, amb la veritat per davant, al dret».

«Físicament com tu, una mica arreglats, que no estàs gens malament».

Aquestes paraules van fer riure a Carlos Sobera, que no va poder evitar tampoc posar una mirada interessant. És més, va afegir: «M'agrada aquesta definició que has donat».

No obstant això, en aquest punt va ser quan ell va decidir tancar la situació per continuar endavant amb la cita de la participant.

Mari i la seva cita a 'First Dates'

Després d'aquest petit festeig, Mari va explicar que arribava al programa en el seu millor moment: «Fa tres anys que he tornat a ser jo. Sí, amb el meu optimisme». De la mateixa manera, es va definir com «una dona a qui li agrada viure la vida, tot i que he estat molt de temps sense gaudir-la».

«He viscut una mentida durant 30 anys. Em vaig assabentar que el meu marit m'havia estat infidel, unes vegades durant aquest temps i ho vaig perdonar i, altres, després del procés de divorci. Aleshores va sortir el més gran».

Així mateix, va reconèixer que tot aquest sofriment la va fer tancar-se, sense voler menjar ni beure. «Et fa malbé, t'obre en canal com els porcs quan els ragen i els treuen sang per fer botifarres».

En aquest moment, va arribar la seva parella per al sopar: Manuel, un camioner jubilat de 59 anys. El primer que va dir, va ser: «Que els camioners tenim una dona a cada port és una llegenda».

La seva primera impressió va ser bona. «M'han agradat els seus ulls i el seu somriure». Però quan ella va saber que era camioner, va exposar: «Aquesta professió té una llegenda urbana i se sap que és veritat».

Malgrat aquest aspecte «conflictiu», es van mostrar propers i sincers durant la vetllada. Per això no van dubtar a parlar de tota mena de temes, com ara les relacions que havien tingut o les seves aficions. Aquí van trobar una desavinença: a ella li agrada l'alcohol i la festa i, a ell, cap de les dues coses.

Precisament, l'última sentència de Mari va ser: «No som gens compatibles, res de res. Com l'aigua i l'oli».

Donades les circumstàncies, quan va arribar el moment de decidir si es donaven una segona oportunitat, Mari i Manuel ho van tenir clar. Tots dos van coincidir en el fet que no es veien com a parella, així que hauran de seguir buscant l'amor.