Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall

Carlota Corredera i els plans amb el seu marit Carlos per ampliar la família

Carlota Corredera confessa si tornarà a ser mare amb Carlos de la Maza

Carlota Corredera va opinar sobre la seva vida personal i professional a 'Europa Press' durant l'estrena de la pel·lícula d'animació 'Canta 2'. Exactament, la presentadora de 'Sálvame' va revelar si té pensat tornar a tenir un nadó al costat del seu marit Carlos de la Maza.

En els darrers dies, després de la mort de Verónica Forqué, s'està parlant llargament sobre el tema de la salut mental, ja que la veterana actriu va patir els atacs més enfurismats dels 'haters' a les xarxes.

El cas és que, malauradament, Carlota Corredera també ha viscut en primera persona aquesta mena d'insults arran d'haver presentat 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', puix que el cost de defensar a capa i espasa la filla de 'la Més Gran' li va passar factura.

Però, Carlota va confessar aquest passat dilluns, 20 de desembre, que no va anar per primera vegada a un especialista per aquest motiu, sinó per altres de més dramàtics que ella mateixa revelava.

Carlota Corredera: «Conviure amb els atacs personals és un aprenentatge»

Preguntada per com porta els atacs en estar tan exposada en un programa com a 'Sálvame', Carlota confessava el següent: «Al final, és un aprenentatge conviure amb els atacs personals, encara que m'agradaria que no ho hagués de fer».

Carlota Corredera
Carlota Corredera ha hagut d'anar al psicòleg després de rebre nombrosos atacs a les xarxes socials | Mediaset

«Ja ho vaig dir a 'Sálvame'. A mi em sembla que és una excusa dels 'haters' i de la gent que vomita o que fa linxaments a les xarxes. Al final, sempre utilitzen el penjador i l'excusa que som personatges públics», revelava la comunicadora gallega.

«De vegades, es llegeixen coses que és impossible que no t'afectin»

«Crec que per ser personatge públic no li dona dret a ningú a fer això. Per treballar a la tele o ser actor o qualsevol feina a la televisió que sigui públic, no et dona dret a linxar. De vegades es llegeixen coses que és impossible que no t'afectin», expressava Corredera.

Carlota Corredera reconeixia que «tinc la sort que faig teràpia des de fa més d'un any. I és una cosa que m'ajuda a gestionar-ho tot. M'ajuda a suportar tot el que em diuen, els atacs i la violència a les xarxes».

Imatge de Carlota Corredera amb americana lila i mirant el mòbil
Carlota Corredera ha patit la ira dels seus 'haters' durant l'últim any | Telecinco

A més, Carlota va explicar que encaixa com pot els atacs que rep, «cal reflexionar i ho hem de fer tots. Jo no vaig començar anar a teràpia per les xarxes, vaig ser per altres raons».

«He tingut problemes familiars des de jove i crec que totes aquestes coses que no les vaig treballar al seu moment, sí que les he de treballar ara. La meva realitat és estar exposada als atacs que rebo. A mi la teràpia m'ha ajudat moltíssim i jo sé la recomano a tothom», va afirmar.

Tornarà a ser mare Carlota Corredera?

Preguntada per si tornarà a ser mare, Carlota va ser contundent: «Tinc la sort que ja soc mare i he pogut complir el meu somni. I no poder tornar-ho a repetir no em suposa cap drama».

«M'agrada que, de vegades, comento coses a la tele sobre tornar a ser mare i la gent t'escriu per dir-te 'gràcies'. I m'ho diuen moltes dones que també ho passen malament», reconeixia.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
Carlota Corredera descarta tornar a ser mare | Instagram

Encara que no tingui més fills, Carlota confessava que li «hagués agradat tenir més, però les circumstàncies són les que manen. Les edats són les que són i crec que cal ser responsables o almenys jo ho visc així», concloïa la periodista de Telecinco.