Carlota Corredera, aplaudida pels fans de 'Sálvame': «M'hi nego!»

La presentadora va esclatar davant les paraules d'Antonio Montero

Carlota Corredera s'està guanyant a pols ser la més ferma defensora de Rocío Carrasco i de gran part de les víctimes de violència masclista. Des que va arrencar el documental, l'estrella de 'Sálvame' s'ha posicionat de part de la filla de 'la més gran' i no ha dubtat a carregar contra tots aquells que segueixen qüestionant el seu testimoni. Els «negacionistes de Rocío» van ser els destinataris de l'al·legat que Carlota va fer minuts abans que dimecres passat, 28 d'abril, s'emetés el nou episodi de la docusèrie de Rocíito, i el dia següent es va tornar a dirigir a tots ells. La tarda del dijous 29 d'abril, 'Sálvame' va viure un moment molt delicat. La presentadora es va veure embolicada en un debat amb Antonio Montero sobre la violència de gènere que va provocar una allau de reaccions a les xarxes socials.

Carlota Corredera i l'enfrontament amb Antonio Montero

Antonio Montero va amb peus de plom a l'hora de donar la seva opinió sobre el testimoni de Rocío Carrasco. El paparazzi és conscient que amb les seves paraules es pot veure immers en una disputa amb els presentadors de 'Sálvame' i amb alguns dels seus companys que defensen amb ungles i dents la filla de Rocío Jurado.

Mentre debatien sobre la violència de gènere, Montero va qüestionar que s'ometés que també hi ha homes maltractats per dones, intervenció que no va agradar gens a Carlota Corredera, que li va demanar que s'abstingués de fer una apreciació així en un plató de televisió. Va assegurar que està farta que la qualifiquen de «dictadora» i «el pitjor», i va llançar una pregunta molt contundent a Antonio Montero: «Coneixes el cas de José Bretón? Saps que els jutges van dir que Bretón no maltractava psicològicament la seva dona, de la qual, per destrossar-la, va cremar vius els fills?».

«Podem tenir una miqueta de cura quan parlem de la justícia amb la violència de gènere, que ho portem reclamant des del 21 de març, quan va arrencar aquesta sèrie? Vols que parlem de xifres de mares que maten els seus fills versus les dones que acaben assassinades a mans dels seus pares o de les seves exparelles? ¿Traiem les xifres?», deia Carlota molt enfadada. La gallega insistia que li semblava «vergonyós que en un país on hi ha hagut 1086 mortes des del 2003 haguem de treure un cas per a negar la violència de gènere». Va exclamar: «M'hi nego!» i, dirigint-se al seu company li va dir: «Si tu ets un negacionista, et demano, per favor, que reflexionis». «Mai he negat la violència de gènere», es defensava Antonio Montero.

«Estaria bé que diguessis 'soc negacionista'»

Minuts abans de l'enfrontament, els ànims de Carlota Corredera i Antonio Montero ja estaven més que caldejats. Quan el paparazzi va opinar que ell no qüestionava l'amor que Antonio David Flores pogués tenir cap als fills, la presentadora va esclatar. Montero no es creia que l'exmarit de Rocío Carrasco hagués manipulat la seva pròpia filla per a fer mal a la mare, i la gallega de seguida el va criticar. «Doncs si no t'ho pots creure, estaria bé que diguessis 'soc negacionista'. Els que ho sou heu de fer un pas endavant i que el públic ho sàpiga», li deia Carlota Corredera mentre ell assegurava que no és negacionista, encara que hi hagi certes parts de la història de Rocío Carrasco que li grinyolin.

Després d'un vídeo on Antonio David Flores parlava sobre els seus fills i la seva exdona, Carlota va confessar que, ara que coneixia la història, li produïa «arcades». Va ser llavors quan Montero va retreure a la presentadora seva actitud, cosa que va provocar la ira de la gallega.


Comentaris

envia el comentari