Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera carrega contra Rocío Flores: «Decepció»

La presentadora assegura que s'esperava almenys unes paraules d'agraïment després de defensar-la en 'Supervivientes'

Entre tot el polvorí que ha desencadenat el documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', són molts els comunicadors de Telecinco que han expressat la seva opinió en els mitjans. Entre ells, Carlota Corredera, que substitueix Paz Padilla en el paper de presentadora de 'Sálvame', on ha comentat la seva opinió sobre el comportament de Rocío Flores cap a la seva mare, opinant que els actes que ha dut a terme són «actituds que parlen de les persones».

La història de la filla de Rocío Jurado ha reunit un elenc d'implicats entre els quals no es lliura Antonio David Flores, la seva filla o Olga Moreno. Rocío Flores és qui més exposada ha estat a totes les informacions, ja que, si bé era una adolescent quan van succeir tots els actes, els seus actes han influït de manera directa tant en la seva mare com en el futur de la situació.

De fet, tot això surt a la llum després que durant la seva estada a 'Supervivientes' tinguessin unes paraules, parlant de la situació sentimental entre Antonio David i Rociíto, i com la situació l'havia afectat en el seu creixement. Respecte a aquesta posició, Carlota Corredera, que sempre s'ha mostrat molt protectora amb la figura fruit d'aquesta relació, ara li dedica unes paraules mostrant la seva indignació per com està prenent-ho tot.

«Mai m'han donat les gràcies»

Així ho comenta la presentadora durant la seva intervenció al programa de Telecinco: «A mi m'ha cridat molt l'atenció... Bé, part de la base que aquí venim a treballar amb les seves motivacions. Però em va sorprendre molt, que cada vegada que a Antonio David li he llançat un cable, sobretot a la seva filla, m'ha donat les gràcies, però mai vaig rebre un missatge de Rocío Flores per a donar-me les gràcies».

La comunicadora continua la seva exposició a 'Sálvame' assegurant que va defensar amb dents i ungles a Rocío Flores quan era fruit de les amenaces de les seves companyes pel seu físic. «No passa res, no és la meva amiga, no passa res perquè no em doni les gràcies. Però són coses que parlen de les persones», declara als teleespectadors.

Tot i comentar el tracte d'indiferència, la gallega prefereix prendre-s'ho amb calma i assegura que no és per a tant: «I jo no tinc cap problema i no ho vaig fer per això, perquè em semblava injust de veritat, perquè és un tema amb el qual empatitzo moltíssim, però no li hagués costat res enviar-me un missatge. Evidentment no ho ha fet».

El que sí que ha volgut aclarir, és que tot i la situació, no s'ha posicionat a favor o en contra de cap de les parts, ja que assegura que la seva tasca és i seguirà sent la de continuar informant sobre l'actualitat mediàtica del món del cor el més obertament possible.

La seva posició contra Antonio David

Encara que assegura la seva parcialitat, un dels comentaris que va deixar després del primer episodi de Rocío Carrasco va ser que no sabia com afrontar la situació de trobar-se amb Antonio David Flores, encara que no és un fet que li seguirà preocupant, ja que Antonio David Flores no ha tornat a trepitjar el plató de Telecinco.

És el que demana a l'opinió pública la col·laboradora del programa: «Si Antonio David no és un maltractador, no se li pot acusar públicament. Si ho és, ha de ser condemnat». I és que sembla que l'enrenou que ha format aquest assumpte mediàtic acabarà de nou en els tribunals amb noves acusacions i reobrint una ferida que es refusa a curar.

«Si el que va dir Rocío Carrasco és veritat i no té a la justícia del seu costat, també és injust», assenyalava la gallega després d'una setmana de molta revolada tant a 'Sálvame', com en tots els programes de la cadena.