Carlota Corredera, enfadada amb Sálvame pel que han dit d'ella

La presentadora de 'Sálvame' ha viscut la traïció d'algun dels seus companys en la seva pròpia pell

Carlota Corredera amb cara seriosa al plató de Sálvame
Carlota Corredera, enfadada després de veure les fotos de la seva nova casa en una revista | GTRES

Els rumors sobre un possible 'talp' entre els col·laboradors de 'Sálvame' han tornat a ressorgir després que sortissin a la llum pública alguns detalls íntims de diversos col·laboradors del programa. L'última a patir-ho ha estat Carlota Corredera, després de veure publicades les fotos de la seva nova casa en una revista. La presentadora gallega, que sempre ha intentat mantenir la seva vida privada al marge del món televisiu, ha vist aquest fet com una vulneració de la seva intimitat. Sens dubte, passar d'estar al darrere a davant d'una càmera ha suposat per a Corredera una gran pèrdua de la seva privacitat, cosa que sempre ha deixat clara a 'Sálvame'.

Una publicació a 'Lecturas'

La fama té un preu i Carlota Corredera n'és conscient. La revista 'Lecturas' publicava aquesta setmana un extens article on es podia veure el nou habitatge de la presentadora, que compta amb més de 250 metres quadrats que es divideixen, entre d'altres estances, en 33 metres de sala d'estar i 20 d'una habitació. A més, la revista proporciona un detall molt íntim de l'economia de la gallega. En concret, entre les seves pàgines es pot llegir que podria estar tenint problemes per pagar la hipoteca de l'habitatge, valorada en 250.000 euros, un fet que estaria posant molt nerviosos els amos de la productora per la qual treballa: actualment, la gallega, segons el programa 'Bámbola', podria estar cobrant un sou de 8.000 euros a el mes, ja que cobra uns 2.000 euros per programa presentat.

A més, el mateix programa assegura que a la presentadora no li hauria fet cap gràcia veure les fotos de la seva nova casa publicades a la revista, no solament per preservar la seva intimitat, sinó també perquè aquest fet suposa una traïció per part d'un dels seus companys. Després de sortir a la llum el seu sou i la casa que s'ha comprat, les xarxes no han trigat a bullir contra la presentadora. «Ai, la supèrbia, tard o d'hora es paga, i torres més altes han caigut, si no pot pagar-la, que es foti, que se'n vagi sota d'un pont. Cal ser barrut perquè, guanyant el que guanyen, diguin tal barbaritat. Va, no em fa cap pena, aquesta es creia la reina de Telecinco i és una merda», assegurava una de les internautes.

Tal és la preocupació de Carlota per pagar la seva nova casa que segons el citat mitjà «està molt pendent dels dies en què Jorge Javier Vázquez ha d'absentar-se per representar la seva funció de teatre, i també de les jornades en què Paz Padilla grava la nova temporada de 'Got Talent'. Depèn d'això».


Comentaris

envia el comentari