Primer pla de Carlota Corredera amb mascareta

Carlota Corredera revela si prendrà la decisió que tothom li està demanant

La presentadora de 'Sálvame' ha estat molt contundent en directe

Carlota Corredera, com ella mateixa ha reconegut, es troba travessant el pitjor estiu de la seva vida a l'àmbit professional. I és que la seva defensa a ultrança del feminisme i de les dones víctimes de la violència de gènere li està portant nombroses crítiques. A les xarxes socials, per exemple, s'ha convertit en l'objectiu d'atacs desmesurats.

Per si no n'hi hagués prou, per aquesta mateixa raó, ha tingut enfrontaments amb alguns companys de Sálvame. En concret, el més dur ha estat un home que ha arribat a culpar-la de la baixada d'audiència. Ens estem referint a Kiko Matamoros.

Tot això l'està fent patir molt. De fet, se li ha demanat que faci un pas per a reconciliar-se amb Matamoros. Una sol·licitud que no ha dubtat a contestar en directe.

Carlota Corredera reconeix el seu dolor per l'actitud del seu company

Coneixedor de la situació que està vivint Corredera, Jorge Javier ha aprofitat una entrevista a Lecturas per traslladar-li el seu afecte i suport.

És més, també ha optat per carregar contra l'actitud que Kiko està tenint amb ella i amb Sálvame en general. Així mateix, li ha demanat a la gallega que, de la mateixa manera que ell va fer amb Belén Esteban, doni el pas per a reconciliar-se amb el col·laborador.

Les paraules del català han emocionat molt Carlota Corredera, que no ha pogut evitar les llàgrimes en directe. S'ha mostrat molt agraïda pel seu suport i ha optat per enviar-li un àudio des del plató parlant de tot el que li està passant.

En aquest missatge li ha exposat el mal que li ha fet Matamoros: "Estic profundament dolguda amb ell tant a l'àmbit personal com professional".

La gallega es mulla sobre la proposta d'acostament

La presentadora ha estat molt clara sobre el plantejament d'una futura reconciliació. Jorge va reconèixer que el col·laborador està tenint una actitud complicada.  De fet, ha deixat anar la idea que el comportament podria ser senyal del fet que se sent sol després de la mort de Mila.

Davant d'aquesta possibilitat, Carlota ha dit: "Potser ell no és l'únic que s'ha pogut sentir sol en el programa". Un cop explicat això, s'ha dirigit a Vázquez per a dir: "Pots comptar amb mi per a tot, per al que necessitis dins i fora de la tele. Des que vaig tornar de vacances no he coincidit amb Kiko i, sens dubte, tinc una conversa pendent amb ell".

Ara bé, ha afegit que "són tan profunds la meva decepció i el meu dolor que mai tindria una conversa amb ell davant de les càmeres sobre els meus sentiments i el que m'han produït les seves paraules". "Estic disposada absolutament a tot per aquest programa: a parlar, a escoltar, a reconèixer, a esmenar", ha afegit. 

"Ho estic perquè vull que Sálvame continuï moltíssim temps, aquest programa és la meva vida. Per això, estic disposada a tenir una conversa amb ell i a assentar unes bases de convivència. Bases que ens permetrien seguir treballant en harmonia tot i les diferències que tenim, que són moltíssimes ".

No obstant això, en aquest punt ha estat més contundent que mai: "Jo el cim de la pau, si ell vol, el tindrem en privat. Crec que si Kiko i jo ens veiem les cares a plató, sense haver tingut una conversa prèvia, ell no té res a veure. No obstant això, jo sí que tinc molt a perdre".

[Tweet] 1433132565364420617 [/ tweet]

A més, no ha volgut passar per alt, un cop més, donar les gràcies a Vázquez pel seu suport en aquests moments. I ho ha fet dient: "Estic molt agraïda. Quan t'he llegit m'he emocionat".

"Necessitava la calor que m'ha arribat a través de les teves respostes. M'he sentit compresa per tu i per a mi això ha estat molt important. Tinc moltíssimes ganes de veure't", ha insistit la presentadora.