Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

«Això de Rocío Carrasco ja és massa. Com tenia son, me'n vaig anar a dormir»

Carmen Lomana no confia en el testimoni de Rociíto, i ha carregat durament contra ella

El documental de Rocío Carrasco, 'Contar la verdad para seguir viva', està generant sentiments oposats. D'una banda, hi ha qui considera que ha estat víctima de la manipulació del seu exmarit. Però també existeix molta gent que no confia en el seu testimoniatge.

Carmen Lomana pertany a aquest últim grup. L'empresària és una habitual de les tertúlies televisives. Ha participat en una infinitat de concursos, i té un gran recorregut mediàtic. Per aquest motiu, totes les seves opinions adquireixen una gran repercussió.

Recordem que, durant molt de temps, va estar enfrontada amb Telecinco. Pel que sembla, Carmen va parlar malament de la filla de Belén Esteban, quan encara era menor d'edat. La princesa del poble va condemnar aquest atreviment, i tots els seus companys de 'Sálvame' van començar a atacar a la seva nova enemiga.

Carmen Lomana va estar molt temps allunyada de Mediaset. De fet, va interposar demandes contra els rostres més representatius del grup. No obstant això, li van oferir participar a 'Supervivientes 2015' i, a partir d'aquest moment, la 'socialité' va signar la pau amb els seus adversaris.

No obstant això, l'elegant empresària ha comès un error que li podria passar factura. Des que Rocío Carrasco va posar un peu a Telecinco, cap dels responsables del grup consent que ningú parli malament d'ella. Però, Carmen, lluny d'acatar aquestes ordres, ha utilitzat les seves xarxes socials per a gaudir de la seva llibertat d'expressió.

L'antiga enemiga de Belén Esteban no entén com Rociíto ha deixat de costat als seus fills. Tampoc confia en la seva veritat, i està convençuda que únicament l'ha tret a la llum per motius econòmics. Per a Lomana, la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' no representa a ningú. De fet, gran part del seu testimoniatge, és fruit de l'exageració.

«Em té tan avorrida aquest tema! És com el dia de la marmota», comenta després de l'anhelada entrevista de Carrasco.

Hi ha molta gent que està d'acord amb ella. De fet, durant les quatre hores que va durar la intervenció, va haver-hi bastants internautes que van convertir «jo no et crec, Rocío» en el més comentat de la xarxa.

Carmen Lomana: obligada a veure la docu-sèrie de Rocío

A pesar que un percentatge considerable de l'audiència es nega a creure a Rocío Carrasco, les crítiques de Carmen Lomana han causat un gran enrenou. En el seu moment, es va enfrontar a Telecinco per un episodi que, segons ella, mai va succeir. Però ja no té por, i no està disposada a aplaudir tots els continguts de la cadena.

La 'socialité' treballa en programes de la competència, i també col·labora eventualment en tertúlies radiofòniques. Per aquest motiu, va connectar amb 'Contar la verdad para seguir viva'. Perquè, en el cas de no tenir l'obligació d'estar informada, mai hauria escoltat a Rocío.

«Haig de veure-ho perquè estic en diferents programes. Si no fos per això, no ho veuria», sentència Carmen. L'entrevista no li va semblar ni encertada, ni oportuna. Sembla que està d'acord amb la gent que pensa que els presentadors, Jorge Javier i Carlota Corredera, no van estar a l'altura.

Encara que, sens dubte, el que més va cridar l'atenció de Lomana, va ser la intervenció de Fidel Albiac. «Quan vaig veure al seu marit, vaig dir: 'Ai, no. Oh, my god'. Ja és massa! I com tenia son, me'n vaig anar a dormir», comenta en un to molt categòric.

Per a l'empresària, Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci massa tard: «Tot té un 'timing' en la vida. Això està fora de temps i fora de lloc. És una història d'odi que s'ha quedat enquistada».

A jutjar per les seves declaracions, Carmen no està d'acord amb l'excusa que ha donat Rociíto per a allunyar-se dels seus fills, i per a no respondre a les trucades de Rocío Flores. «No pot ser que li preguntin que per què no ha contestat a la seva filla i digui que no està preparada», sentència.
Com s'hauran pres els defensors de la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' aquestes declaracions?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.