YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un problema tècnic fa trontollar la continuïtat de 'La Casa Fuerte 2'

El so ha jugat una mala passada a 'Mediaset' i, per això, la segona gal·la del 'reality' ha hagut de modificar la seva mecànica

Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco
'La Casa Fuerte 2' no ha començat amb bon peu la seva segona gala | Telecinco

Ahir, Telecinco tenia intenció de celebrar la segona gala de 'La Casa Fuerte' amb un ampli desplegament pensat per seguir enganxant als espectadors de la cadena, i que així s'enganxin a les noves trames que ja estan començant a néixer entre els concursants que acaben d'entrar.

El programa començava amb Jorge Javier Vázquez entre bambolines afirmant que ho feia perquè aquesta gala seria totalment diferent del que estem acostumats, fet que sorprenia els fidels del programa, però que deixava a tothom enganxat a la pantalla pendent del que passaria.

El presentador tornava a entrar al plató i saludava a la seva companya de batalles, Lara Álvarez, perquè des de la casa l'ajudés a introduir els temes candents de la nit. En aquesta primera part, la gala transcorre sense gran problema fins a arribar a l'hora de saludar els aspirants a guanyar la segona edició de 'La Casa Fuerte'.

El català intentava parlar amb els aspirants, però el seu so no arribava a la casa rural on es desenvolupa el format. Es tractava d'un problema de so una mica estrany, ja que Lara Álvarez sí que rebia la veu del presentador pel seu auricular, però aquesta no entrava pels altaveus pels quals acostumen a rebre les ordres els concursants.

En aquest moment, la direcció del programa intentava canviar els plans i prescindir d'aquest primer contacte del presentador amb els concursants per passar al segon tema que tenien previst. Així, Isa Pantoja es trobava en una sala de la llar amb una festa muntada on estava previst que pogués celebrar el seu 25è aniversari amb la resta dels seus companys.

El presentador va intentar entaular conversa amb ella, però, de nou, aquest fil de comunicació no arribava i les intervencions del presentador no eren escoltades per la jove, no mostrant cap de reacció quan aquest parlava.

Els espectadors s'impacienten amb els problemes de so

Els problemes de so persistien i els minuts passaven mentre que Jorge Javier ja no sabia per on anar. Aquest problema ha sigut percebut pels espectadors, els quals no han dubtat a criticar la part tècnica del programa, associant-ho amb la manca de pressupost que podria tenir aquesta gala en qüestió.

Mentre es donava temps a què els tècnics poguessin solucionar aquest problema, la direcció decidia donar protagonisme als col·laboradors que es trobaven en plató i que havien de comentar les trames del 'reality', encara que aquestes encara no s'havien exposat. D'aquesta manera, Vázquez intentava donar treva a l'equip perquè poguessin solucionar el que estigués fallant.

Al cap de vint minuts, el periodista aconseguia establir contacte amb Isa Pantoja, amb qui va poder reprendre el tema del seu aniversari i començar a desenvolupar totes les sorpreses que l'equip li tenia preparades; la primera, una trucada del seu germà Kiko Rivera, que molt lluny d'animar-la i tranquil·litzar-la, va acabar posant-la molt més nerviosa del que ja estava, causant-li molts dubtes sobre totes les polèmiques de la seva família i que ella vivia de manera aïllada dins del programa.

Realment, els problemes de so no havien desaparegut, i tot i que sí que s'havia aconseguit que Isa escoltés el presentador, aquest so arribava molt tard i passaven més segons dels que són habituals, causant així una intriga en els espectadors que els hi impedia seguir el fil habitual del 'reality'. Esperem a veure si en els pròxims programes tot això millora i les gales reprenen la seva essència.


Comentaris

envia el comentari