El zasca de Sandra Barneda a 'La Casa Fuerte' que pot trencar una parella

La presentadora va tenir un moment de tensió quan va treure a la llum el passat d'un dels concursants

Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'
Sandra Pica i Tom Brusse parlen amb Sandra Barneda a 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Sandra Barneda ha començat trepitjant fort en la seva estrena com a presentadora de 'La Casa Fuerte'. La parella de Nagore Robles tornava a trobar-se mesos després amb Sandra Pica i Tom Brusse, als qui va conèixer després del seu pas per la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. La parella, que encara segueix junta tot i els rumors sobre un possible muntatge, són els participants del nou 'reality' de Telencinco, on lluitaran per alçar-se amb el suculent premi.

Però, el retrobament entre els tres ha estat carregat de tensió. A la gala que va tenir lloc dimarts passat, 10 de novembre, Sandra Barneda no va dubtar a treure a la llum el que ha passat a República Dominicana després de fer un repàs sobre la confessió que va fer Samira, una altra de les concursants de 'La Casa Fuerte', quan va admetre que entre ella i Tom hi havia hagut un acostament quan aquest ja tenia una relació amb Sandra Pica. «Ens vam fer un petó a la porta de casa», ha revelat.

El zasca de Sandra Barneda

Quan Samira ha revelat l'apassionat petó que va haver-hi entre ella i Tom, el francès va afanyar-se a negar que això fos cert, on la seva negativa davant un fet que apuntava a ser veritat va provocar una reacció en Sandra Barneda que no va poder quedar-se callada i va treure a la llum el que va passar a l'illa.

«Això em recorda quan a l'illa Tom va negar haver-se fet un petó amb Liseth mentre estava amb Melyssa i després ho va reconèixer», va deixar anar la presentadora deixant als protagonistes amb la boca oberta. Les seves paraules no van agradar gens a Sandra, que es va enfonsar en qüestió de segons mentre Tom es mostrava molt enfadat amb la presentadora.

«Una altra vegada? Ho he dit mil vegades...», començava defensant el francès, fart que tornés a la llum el que va passar a l'anterior 'reality'. Llavors, va ser quan la presentadora li va respondre amb un gran zasca que va deixar a Tom sense paraules: «També vas dir mil vegades que no en l'altre programa i havia passat. Jo et pregunto perquè aquí començo a escoltar el contrari».

Sandra Pica s'ensorra i trenca a plorar

La catalana no va poder suportar la pressió quan Sandra Barneda li va preguntar directament si confiava en Tom: «Jo crec que m'està sent sincer. Fins ara no he desconfiat d'ell. Però amb el que m'estàs dient ara m'està costant», reconeixia Pica, que havia escoltat amb atenció les paraules de la presentadora.

La parella de Tom Brusse intentava mantenir la calma, però no va poder evitar ensorrar-se i trencar a plorar mentre demanava que per favor no es remogués el passat: «Fins ara no he desconfiat d'ell, però m'està entrant mal cos... Que la gent es cenyeixi a un passat és horrible. Soc molt sensible i m'estàs desestabilitzant amb aquestes paraules», li explicava a Barneda.

«No tinc intenció de desestabilitzar-te, només he de dir el que he viscut amb Tom i amb tu també. Això em trasllada a una cosa que vam viure a 'La isla de las tentaciones'», es justificava la presentadora mentre intentava tranquil·litzar a l'ex-temptadora explicant-li que no hi havia res més que el que ja s'havia comentat dins de la casa.

Sandra Pica no entenia la raó que Samira tragués el que va succeir amb Tom només entrar i es mostrava molt enfadada amb la seva actitud: «És un tema que no suporto. Soc una persona molt sensible. Una altra vegada el mateix tema em torna a enfonsar perquè no entenc fer mal d'aquesta forma. Ja va entrar amb això, matant», es queixava la catalana.


Comentaris

envia el comentari