José Luis Losa durant una participació televisiva a Telecinco

La causa de la mort de José Luis Losa, guanyador de 'Supervivientes'

José Luis Losa va perdre la seva dona Inma i estava destrossat

José Luis Losa era una de les cares més estimades de la televisió, de fet va guanyar el premi final de 'Supervivientes' 2017. També ha participat en altres programes com 'Masterchef', però la fama no li va servir per calmar el mal moment que estava passant. Ha mort als 47 anys a Munera, el poble d'Albacete on residia amb la seva família.

José Luis Losa va aparèixer mort al seu domicili dissabte passat 7 de maig i encara no han transcendit els detalls concrets del succés. Iván González, un dels seus amics de Telecinco, va entrar per telèfon al programa 'Sábado Deluxe' i va deixar la porta oberta a l'especulació. Segons les paraules, el cuiner podria haver pres una decisió desesperada per intentar calmar l'infern que estava vivint.

José Luis Losa i la seva dona Inma durant la final del programa Supervivientes
José Luis Losa havia perdut la seva dona. | GTRES

«Estic molt trist, però he decidit fer-li homenatge i deixar clar que era una bona persona. Ha intentat viure i fer la seva vida amb la família, però la pena ha pogut amb ell», ha explicat Iván González visiblement afectat.

«Quan passen aquestes coses sempre es diu que els que se'n van eren bones persones, però en el cas de José Luis era veritat. No he conegut ningú tan bo. Espero que la família el perdoni: vaig parlar abans d'ahir amb ell i el vaig trobar normal, però ja ho va intentar fa temps», declara el col·laborador.

José Luis s'havia guanyat el cor del públic i tenia una relació estupenda amb algunes cares de Telecinco. Una de les presentadores que s'ha volgut acomiadar d'ell ha estat Toñi Moreno, que ha publicat una emotiva fotografia al compte de Twitter. «De sobte la vida es gira», escriu l'andalusa al costat d'una imatge de Losa.

▶️ Encuentran muerto a José Luis Losa, ganador de Supervivientes 2017

José Luis Losa estava enfonsat

José Luis estava passant un moment delicat perquè no aconseguia entendre la mort d'Inma, mare dels seus dos fills. Havia estat tota la vida al seu costat i li estava costant un gran esforç de començar un camí en solitari. Fa unes setmanes va visitar el plató de 'Sálvame' per revelar els seus sentiments i les seves paraules van ser molt tristes.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa passava per un moment delicat.   | GTRES

Losa va explicar que la mort de la seva dona havia arribat de forma sobtada i que encara havia d'assimilar la pèrdua. «Encara que tenia diabetis va ser inesperat perquè ella feia una vida molt sana. Va estar un dia a l'UCI i malgrat que estem amb la COVID-19, em van deixar estar amb ella».

El guanyador de 'Supervivientes' 2017 era una persona molt respectada a Munera, així que l'alcalde ha decretat dos dies de dol oficial. La família encara no ha emès cap comunicat, motiu pel qual cal ser molt previnguts a l'hora de parlar de la causa de la mort. A Telecinco han posat diverses teories sobre la taula, però l'entorn no s'hi ha pronunciat.

«La vida és molt dura», va declarar José Luis a la seva última entrevista televisiva. No va dissimular i va acceptar que el seu estat anímic era preocupant, tot i que ha lluitat fins al final. Sabia que ho havia de fer pels seus dos fills, que han quedat orfes després de la trista mort.

José Luis Losa tenia dos fills

José Luis era un cuiner molt prestigiós, un dels millors del moment, però els últims mesos han estat complicats. Va decidir apartar-se perquè necessitava recuperar-se del cop que acabava de rebre: la mort de la seva dona Inma. Junts van tenir dos fills, que sempre han estat molt orgullosos de l'equip que formaven.

Iván González, sense intenció d'alimentar els rumors, ha donat les claus del que li passava al seu amic. «Ha intentat viure, però la pena ha pogut amb ell», ha comentat a 'Sábado Deluxe' l'antic participant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. En aquests casos hem d'extremar la precaució i el respecte; la família prefereix guardar silenci de moment.