Chabelita, rumb a 'Supervivientes' per visitar Isabel Pantoja

La filla d'Isabel Pantoja no estarà sola, ja que viatjarà amb la seva exsogra i mare d'Omar Montes, que també visitarà el seu fill
Isa Pantoja visitarà la seva mare
Isa Pantoja visitarà la seva mare | TELECINCO

S’espera pels pròxims dies un dels retrobaments més esperats d’aquesta edició de ‘Supervivientes’. De la mateixa manera que certs concursants de l’illa d’Hondures ja han rebut la visita dels seus familiars com Dakota Fabio, Carlos i Violeta, ara és el torn d’Isabel Pantoja, qui rebrà la visita de la seva filla Chabelita.

 

Aquest diumenge passat, en l’última gala del ‘reality’, sortia a la llum el viatge que farà Isa Pantoja per veure la seva mare i que a més a més, anirà acompanyada de la seva exsogra i mare d’Omar Montes.

 

Chabelita se'n va a 'Supervivientes'

Va ser Jordi González l’encarregat de tirar del fil perquè Chabelita desvelés els seus plans més propers; així, el presentador li va preguntar a la filla de la Pantoja: «Què faràs demà?», a la qual cosa ella va respondre: «He de dormir una mica perquè me’n vaig».

 

Davant l’enigmàtica resposta, el presentador va continuar: «Te’n vas? On te’n vas?». D’aquesta manera Isa va poder desvelar l’esperada resposta: «Molt lluny, a Hondures», cosa que va provocar l’eufòria del plató i va arrencar els aplaudiments del públic i la felicitació d’alguns col·laboradors allí presents com Lydia Lozano i Cristina Tárrega.

 

Isa Pantoja està feliç per veure la seva mare
Isa Pantoja està feliç per veure la seva mare | TELECINCO

 

Jordi González, per la seva banda, va voler matisar que a l’avió no viatjaria sola, ja que la mare d’Omar Montes i exsogra de Chabelita, també volaria a Hondures per visitar el seu fill i que, per tant, haurien de compartir moltes hores juntes. L’esperat retrobament és probable que es faci durant la gala de dijous, i hi ha certa expectació per saber com reaccionaran Omar Montes i la seva ex Chabelita si finalment coincideixen junts a l’illa, ja que la seva relació no va acabar de la millor manera.

 

També et pot interessar... 

 Comentaris

envia el comentari