URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La pèrdua que arrossega Chelo García Cortés des de petita i la va canviar per sempre

La col·laboradora ha estat recolzada pels seus companys de programa

Chelo García Cortés al plató de 'Sálvame'
Chelo ha confessat que ha pogut entendre i perdonar la seva mare | Telecinco

Aquest dijous 'Sálvame' ha viscut un testimoni improvisat i que ningú esperava. Mentre es parlava de la infància d'Elena, concursant de 'Supervivientes i mare d'Adara, Chelo García Cortés ha volgut reflectir en el seu testimoni i explicar que ella quan va estar a l'illa també va aconseguir en la solitud entendre el motiu pel qual la seva mare es va anar quan ella era molt petita.

La col·laboradora ha recordat amb els seus companys que la seva mare va marxar per voluntat pròpia quan ella era molt petita i amb el temps va entendre que ho va fer per no danyar al seu entorn.

Una infància dura

La col·laboradora, entre llàgrimes, explicava que la seva mare patia una bipolaritat severa i que aleshores aquesta malaltia no estava diagnosticada i era molt difícil tractar-la. D'aquí que Chelo tingui molts records de petita visitant infinitat de clíniques de salut mental perquè ajudessin a la seva mare.

Segons explica Chelo, en aquells temps ella estudiava en un col·legi de monges i va ser una d'elles qui va comunicar-li la notícia, tot i que no de la manera més sensible possible. La periodista assegura que una de les monges, a la qual li tenia molt respecte, va reunir-se amb ella per informar-la que la seva mare «havia pecat», tal com es considera el suïcidi en aquesta religió.

En tot això, el pare de la periodista va jugar un paper fonamental, ja que va intentar en tot moment que aquesta situació no afectés els seus fills i va tractar de suavitzar la imatge de la mare de Chelo, vestint amb roba molt alegre quan tornava del centre on es trobava tancada.

Mahi, el seu gran suport a 'Supervivientes'

D'altra banda, Chelo ha confessat que encara no ha aconseguit superar aquest tram de la seva vida i que li hauria agradat tenir un altre tipus de relació amb els seus avis, que no sempre van estar al seu costat, concretament la seva àvia paterna que no dubtava a criticar la seva mare davant d'ella sense cap pudor.

En aquest relat, Chelo ha volgut recordar-se de Mahi, concursant de la seva edició de 'Supervivientes' que li va servir per evadir-se en molts moments dels seus pensaments del passat i de records molt durs i que segons sembla, ara com ara encara no ha aconseguit oblidar.


Comentaris

envia el comentari