Chelo pren la feina a María Patiño: presentarà 'Socialité'

A la periodista, de totes maneres, no li ha entusiasmat del tot la idea

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño no presentarà 'Socialité' aquest dissabte ni cobrarà | Telecinco

Chelo García Cortés segueix participant a 'Quiero dinero', el concurs de 'Sálvame' en què els col·laboradors poden guanyar molts diners a canvi de passar per la pedra i acceptar un seguit de difícils proves i respondre compromeses preguntes que, fins i tot, afecten els seus amics i família directa.

Avui Chelo ha assumit el seu tercer dia en el concurs i una de les preguntes ha esquitxat directament la seva bona amiga, María Patiño. El repte afecta directament una de les coses que més estima Patiño en aquest món: la seva feina, concretament, el seu paper de presentadora al programa dels caps de setmana 'Socialité'.

El repte sol·licitava a Chelo que acceptés presentar l'edició de 'Socialité' d'aquest dissabte. Per a fer-ho, havia d'acceptar deixar sense sou i feina la seva bona amiga, María Patiño, cosa que no li ha importat. Ha acceptat sense cap mena de temor. D'aquesta manera, aquest cap de setmana veurem a Chelo parlar, cosa que no és del tot habitual, ja que els seus companys la titllen de no ser gens activa en les seves aparicions televisives.

La decisió no ha entusiasmat Chelo, però ha acceptat el tracte a canvi de 1.500 euros. D'aquesta manera, Chelo haurà de presentar aquest dissabte un programa que requereix diverses habilitats, com per exemple, la improvisació, el do de llegir sense que es noti i el parlar, moltes vegades sola, sense cap interlocutor. Encara que Chelo no ho cregui, té una oportunitat de luxe per demostrar les seves habilitats lluny de les seves aportacions mínimes al plató de 'Sálvame'.

María Patiño, la gran damnificada

Dur a terme aquest repte comporta que hi hagi una gran damnificada. María Patiño s'haurà de quedar a casa sense anar a treballar i, a més, sense cobrar. Doncs l'acceptació del joc per part de Chelo li impedeix poder exercir la seva tasca.

Per si no n'hi hagués prou, Patiño haurà d'acceptar que una càmera la gravi mentre la seva amiga li usurpa el programa que acostuma a presentar amb molt d'èxit els caps de setmana.


Comentaris

envia el comentari