Primer pla de Belén Esteban i Carlota Corredera

La clatellada de Carlota Corredera a l'embaràs de Belén Esteban

Carlota Corredera ha fet unes manifestacions que són tota una indirecta a Belén Esteban

Carlota Corredera i Belén Esteban són amigues, a més de companyes a 'Sálvame'. A banda, tenen la mateixa edat i ambdues una filla. Però a les dues, sempre se'ls pregunta si aniran a buscar un segon nadó. Sobre això, la presentadora ha fet unes declaracions sobre l'embaràs que, sens dubte, són una clatellada a Esteban.

Belén Esteban i Carlota Corredera en una catifa vermella
Carlota Corredera i Belén Esteban voldrien tenir un altre fill | GTRES

Carlota Corredera, Belén Esteban i un possible embaràs

Carlota mai s'ha manifestat públicament respecte de si es quedarà embarassada novament. Tot el contrari que Belén, que fa molt temps que diu que vol tornar a repetir l'experiència de la maternitat. Tot i això, encara que fa anys que parla del desig, el nadó mai no acaba d'arribar, cosa que la té bastant atabalada.

Fins i tot, Esteban creu que de tant parlar de l'assumpte s'ha maleït. Mostra d'això és que a 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez li ha preguntat si buscava un segon fill. La resposta de la col·laboradora s'ha negat a respondre-li per evitar un malastruc. «Tothom em pregunta el mateix, i ja no vull contestar», ha tancat, encara que ha demostrat l'esperança de tornar a ser mare.

Carlota Corredera i el seu indirecta a Belén Esteban

Carlota ha estat notícia aquests dies perquè s'ha arribat a dir que deixaria 'Sálvame', encara que segueix al peu del canó. Precisament per aquest motiu, el 'Diari de Girona' ha volgut parlar amb ella sobre el seu moment personal, i ha aprofitat per preguntar-li si vol tornar a ser mare.

La gallega ha deixat clar que no va es quedarà un altre cop, i en afirmar-ho, ha deixat anar una clatellada a Esteban. Corredera ha advertit que, amb 47 anys, «no aniré a buscar un segon fill biològic». Amb això, la presentadora ha deixat clar que amb aquesta edat buscar un nadó no és el més adequat.

Primer pla de Carlota Corredera somrient
Carlota Corredera critica Belén Esteban | GTRES

No se sap si aquest missatge és una crítica directa a la seva companya, però, sigui com sigui, segur que ho comentaran a la televisió. Això sí, Corredera ha manifestat que no rebutja la idea ampliar la seva família amb altres mitjans.