Un comensal de 'First Dates' rebutja la seva cita per tenir «més kg al cos que al banc»

Joaquín va dir-li a Carmen que li agradaria estar amb una persona que fes «esport i que es cuidés»

Sergio, participant de 'First Dates'
Joaquín no va donar-li una segona oportunitat a Carmen | Cuatro

 

El programa de cites de Cuatro, 'First Dates', deixa entreveure el veritable perfil de cada persona. Tot i que en un primer moment alguns volen aparentar ser tolerables, empàtics i generosos, a mesura que el programa i la cita va avançant, comencen a aparèixer els veritables gustos i sentiments de les persones.

Això és el que va passar recentment amb Joaquín, un home separat que va tenir una cita amb Carmen, una vídua de 48 anys. En un primer moment tot semblava que anava encaminat a l'èxit, els dos s'agradaven i la complicitat brollava entre plat i plat. Ara bé, quan Joaquín va poder palpar una mica el cos de Carmen va haver-hi alguna cosa que no li va acabar d'agradar.

El ball de la discòrdia

Sense cap mena de dubte, Joaquín va dir davant les càmeres que: «Quan hem ballat, he tocat una miqueta i realment m'agrada que les persones es cuidin, que no tinguin uns quilos de més». «Jo crec que Carmen té més quilos al cos que al banc, per això a mi m'ha fet tirar una mica enrere. Si hagués tingut una mica menys hauria estat ideal, la veritat», va sentenciar.

Així doncs, Joaquín deixava clar que per a ell el físic sí que és important i que, tot i que li havia agradat la manera de ser de Carmen, no podia donar-li un sí pels seus suposats quilos de més. A banda d'aquest handicap, a mesura que va avançar la cita també es van poder començar a veure diferències que delataven que no estaven fets l'un per l'altre.

La política, la gota que vessa el got

La política, com no podria ser d'una altra manera, va crear certes desavinences entre els dos candidats. Carmen va decantar-se per ser simpatitzant de Podemos, fet que a Joaquín no li va fer massa gràcia. «Que li agradi Pablo Iglesias a mi no em sembla bé», va assegurar. 

Finalment, una vegada acabada la cita, Carmen va acceptar tenir una segona cita amb el seu pretendent, però Joaquín, fidel al qual havia dit minuts abans, es va negar a tornar a quedar amb ella. Joaquín va dir-li a Carmen que li agradaria estar amb una persona que fes «esport i que es cuidés». Carmen, en certa manera sorpresa per la decisió, va acceptar-la i es van acomiadar mútuament per a seguir buscant l'amor per camins separats.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari