Concha Velasco a TVE

Concha Velasco anuncia que seguirà presentant 'Cine de Barrio'

Amb aquest anunci es descarta l'entrada de Maria Teresa Campos a TVE

Concha Velasco seguirà presentant 'Cine de Barrio' a TVE. Almenys així ho ha anunciat ella mateixa durant una entrevista que li ha fet Màxim Huerta al programa 'A partir de hoy', de la mateixa cadena.

La confirmació de la notícia l'ha donat l'actriu gairebé sense adonar-se, ja que Huerta va preguntar-li en passat referint-se al seu pas pel programa i aquesta va rebatre-li dient que: «Escolta, que segueixo a 'Cine de Barrio'. Sóc conscient que tinc 80 anys i que algun dia ho hauré de deixar, però jo crec que em tenen perquè una presentant un programa és el millor que li pot passar a TVE. Sóc un exemple».

Velasco es converteix en entrevistadora de Huerta

D'aquesta forma, s'esfumen les possibilitats per a Maria Teresa Campos, que fa unes setmanes es va contemplar com a substituta de Velasco al capdavant del mític programa. Així doncs, la Campos, una vegada finalitzat el seu contracte amb Telecinco, haurà de buscar-se ara una altra sortida professional si és que el seu objectiu és tornar a la televisió. Seguint amb l'entrevista de Velasco, finalment va ser ella la que amb total naturalitat va acabar fent-li preguntes a Huerta.

Cal recordar que el periodista va ser durant unes poques setmanes ministre de Cultura en l'anterior mandat socialista de Pedro Sánchez. Malgrat la seva il·lusió, va dimitir del seu càrrec dies després del seu nomenament en fer-se públics alguns problemes que tenia amb Hisenda. En aquest sentit, Velasco es va interessar pel seu estat anímic, ja que Huerta havia confessat haver passat per una dura època. Per la seva banda, el periodista va assegurar que «després d'un temps regular, ara millor».

També et poden interessar...