El presentador Roberto Leal promocionant Pasapalabra

El concursant 'maleït' de 'Pasapalabra': li passa el mateix cada vegada que participa

És un cas únic en la història de 'Pasapalabra'

Ángel Saavedra ha estat un concursant amb un cas curiós en 'Pasapalabra'. Les dues vegades que ha participat ha perdut veient com el seu contrincant s'emportava el pot del concurs.

Així és, dues vegades ha aconseguit participar en el famós programa. I els dos cops, no només no ha guanyat, sinó que ha hagut de veure com el seu competidor aconseguia el desitjat premi.

Es tracta, sens dubte, d'una cosa molt curiosa i inusual. Cal tenir en compte que les probabilitats de participar en 'Pasapalabra' no són tan altes i menys encara ho són les de perdre davant un rival que es porta el pot.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però la veritat és que Ángel Saavedra ho ha fet, i no una vegada, sinó dues. La primera vegada va ser l'any 2014, el seu llavors contrincant, Paz Herrera, va resoldre el 'rosco' i es va emportar 1,3 milions d'euros.

Així mateix, la segona vegada va ser enfront de Paco de Benito, un concursant que va guanyar el pot amb un premi total de 362.000 euros. Així doncs, la coincidència ha marcat el pas d'Ángel per 'Pasapalabra' i ell mateix ha parlat en una entrevista per a 'El Confidencial'.

«M'ho prenc amb humor perquè crec que no hi ha una altra manera de prendre-s'ho. He tingut la sort d'haver viscut una experiència molt positiva, més especial encara per haver pogut presenciar dos pots a persones que són encantadores, com és el cas de Paz i Paco», ha explicat.

Ha volgut deixar clar, a més, que malgrat haver estat rivals, el seu sentiment en els dos casos va ser d'emoció per ells. «No hi ha un ambient de rivalitat en el programa, de manera que sempre és bonic veure com un altre guanya, encara que no siguis tu».

Repescat per als especials d'estiu

Una cosa que potser molts es pregunten és quin va ser el motiu perquè, havent estat eliminat, Ángel tornés a concursar en el programa. Doncs bé, ell mateix ha explicat què va succeir després d'haver estat eliminat per un rival que es va emportar el pot.

Des de 'Pasapalabra' li van dir que potser el tornaven a trucar per concursar. I és que es tracta d'una forma de donar l'oportunitat que han estat eliminats i d'aquesta forma de tenir una segona oportunitat. En aquest cas, van contactar de nou amb ell per uns especials que es van gravar a l'estiu.

Així doncs, van passar només tres mesos des de la seva primera aparició en 'Pasapalabra' a la segona. El que ell no esperava era que aquesta segona vegada tampoc anava a poder rescabalar-se, ja que anava a donar-se la mateixa situació.

De fet, el mateix Christian Gálvez es va adonar del qual havia succeït en directe i ho va dir en el programa. I és que es tractava d'una cosa molt curiosa, mai havia succeït en tota la història del programa.

Concursant talismà?

Després d'aquest succés, és ara ell mateix qui fa broma sobre el qual li va succeir. «Si torno a anar, el meu contrincant podria alegrar-se molt que estigui allà per donar-li sort», ha afirmat a 'El Confidencial'.

I és que, podria ser Ángel Saavedra un concursant talismà? Sigui com sigui el concursant ja ha deixat clar, a manera de broma, que si per casualitat torna a participar en el concurs, es guardarà les esquenes amb un contracte de comissió.

«La pròxima vegada que vagi signo un contracte a comissió, com ja li vaig dir a Paco. No lluitaré pel bot, signaré abans una comissió del 10% del pot amb el meu rival, així vaig sobre segur», ha fet broma.