Momento con las 5 chicas en la noche de la hoguera de La isla de las tentaciones

Un concursant de 'La isla' es decanta per la temptació i talla en sec amb la xicota

Cristian s'ha confessat a una de les temptadores

Si bé és cert que ‘La isla de las tentaciones’ està pensat per a reforçar les relacions de les parelles que entren en el 'reality', sembla que hi ha un dels nous concursants que ha entès les normes del revés i que a més, sense voler-lo, s'està carregant la moral de la seva parella i que també es troba concursant en el programa.

Cristian es trobava en la piscina de la seva vila xerrant amb una noia i aquesta estava fent-li preguntes per a veure com reaccionava ell.

Les paraules de Cristian

Per sorpresa de tots, Cristian li reconeixia a la noia que ell havia anat al programa a trencar la seva relació i no per a reforçar-la. Això ha encès a Melodie, la seva parella, i que ha vist al costat de la resta de noies les imatges del seu xicot anunciant que donava per trencada completament la seva relació. Melodie, lluny de sentir-se decebuda amb l’actitud del seu home, aprofitava les càmeres del concurs per a anunciar que a partir d'ara s’ho anava a passar millor que mai dins de la seva vila.

Després, Cristian ha tingut l'oportunitat de parlar de la seva relació en la foguera. En aquesta ha dit que no té por que la seva noia li enganyi i, a més, ho ha completat amb un desafortunat comentari, afirmant que la resta dels nois només podran veure-la mentre que ell se l'emportarà a casa. El que no sap encara és que els plans de Melodie ja han canviat.

Els plans de Melodie i Cristian quan acabi 'La isla de las tentaciones’

Encara que els plans de la parella han canviat en les últimes hores, en un primer moment tenien intencions d'enfortir la relació casant-se i fent aquest important pas que ara queda cancel·lat per complet. Irònicament, va ser Cristian qui va demanar-li matrimoni a la seva xicota, raó per la qual ella entén encara més aquesta actitud de passivitat de la seva parella.

Fins al moment cap dels dos ha passat a majors amb altres persones però després de la foguera tot pot passar. Veurem qui serà el primer a fer el primer pas cap a la temptació.