Cristina Pedroche durant el seu espai a 'El Hormiguero' el 12 de setembre del 2019

Preocupació de Cristina Pedroche per una de les decisions més importants de l'any

La presentadora d'Antena 3 ha confessat que enguany el vestit els està donant molts problemes

Només falten 3 setmanes per acomiadar l’any 2019 i veure l’esperat moment televisiu que cada any ve lligat a les Campanades: el vestit de la Pedroche. Aquest any, la de Vallecas tornarà a  donar molt a parlar presentant les Campanades d’Antena 3 al costat del xef Alberto Chicote, i si any rere any, la presentadora sorprèn amb el seu estilisme atrevit i dissenyat al mil·límetre, aquest any sembla que succeirà el mateix.

Cristina Pedroche reconeix que no sap si acabaran el vestit pel dia 31

Ha estat la mateixa Cristina qui ha parlat del seu vestit a ‘Zapeando’, quan ha afirmat que el vestit s’està realitzant a contrarellotge i que és l’any que pitjor van de temps: «No passa res,  hi haurà campanades el dia 31 i si el vestit no està acabat, doncs aniré amb aquell sense acabar. No hi ha opció B», ha revelat, molt segura de sí mateixa.

 

Campanades d'Antena 3 de l'any 2018
Alberto Chicote i Cristina Pedroche acomiadaven de l'any 2018 a Antena 3 | Antena 3

Encara que la madrilenya no ha donat gaires detalls del vestit, sí que ha reconegut que està una mica nerviosa pels problemes s'estan trobant en la confecció del vestit: «És l’any que més aviat hem començat a fer-lo i el que més problemes ens està donant.  És que és molt fort». Alguns dels seus companys fins i tot han fet broma posant la possibilitat sobre la taula que la periodista es quedi sense vestit a l’últim moment quan en el trajecte per dur-lo a la plaça del Sol, algú li robi.

Pedroche, segura que al final tot sortirà bé, no ha volgut donar gaires pistes sobre el vestit, però n'ha donat una de molt suggerent: «Aquest any no portaré roba interior... Perquè no puc».

També et pot interessar...