Imatge del plató de TV3 durant l'emissió del 'Telenotícies cap de setmana'

Amor als platós de TV3: dos presentadors del 'Telenotícies cap de setmana' són parella

Es tracta de la co-presentadora Cristina Riba i del periodista d'Esports Artur Peguera

Dos presentadors del 'Telenotícies cap de setmana' són parella. Així ho assegurava el digital 'En Blau' aquest dimecres, que afegia que l'amor entre ambdós va sorgir fa pocs mesos i que han començat a fer-ho saber a la resta de companys de la televisió pública catalana. Concretament, són Cristina Riba i Artur Peguera, co-presentadora i presentador d'Esports, respectivament.

Cristina Riba, nascuda a Manresa, té 40 anys i es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  Riba, mare d'un nen i una nena, és vídua des del desembre de 2018. La seva carrera a la televisió pública catalana va començar al 3/24 i posteriorment va fer el salt al 'TN cap de setmana', on actualment és la co-presentadora, juntament amb Ramon Pellicer.

D'altra banda, Artur Peguera va néixer fa 56 anys a Pont de Suert i viu a Lleida. És una de les cares més conegudes de la secció d'Esports de TV3 des de fa anys. Peguera està divorciat i té una filla que també és periodista, Júlia Peguera.

El 'Telenotícies cap de setmana', líder d'audiència

TV3 lidera l'audiència televisiva a Catalunya des de fa 45 mesos, sent els 'Telenotícies' els programes més vistos. Durant el cap de setmana, aquesta tendència es manté, amb els TN liderant els rànquings d'audiència, arribant a superar el mig milió d'espectadors i fregant un 25% de quota de pantalla. 

A tall d'exemple, aquest passat diumenge, 9 de maig, els dos programes més vistos de la cadena van ser el  'TN cap de setmana vespre', amb 543.000 espectadors i una quota del 21,9%, mentre que el segon lloc va ser per a l'edició migdia, amb una quota del 24,2% i 442.000 espectadors.

Dissabte, 8 de maig, el guió va ser el mateix. El 'TN cap de setmana vespre' va ocupar el primer lloc, amb 471.000 espectadors i un 23,6% de quota, mentre que l'edició del migdia va ser segona, amb un 24,7% de quota i 379.000 espectadors.