TV3

Crítiques a TV3 per l'enfocament contrari a Trump a la cobertura de les eleccions als EUA

Desenes d'usuaris de Twitter han carregat contra el tractament informatiu de la televisió pública de Catalunya

El tractament informatiu de TV3 en els darrers dies de la campanya electoral de les eleccions presidencials als Estats Units ha aixecat polseguera. Desenes d'usuaris a les xarxes socials han expressat el seu desacord amb l'enfocament de la informació, que han trobat excessivament crítica amb Donald Trump, el candidat republicà; i massa permissiva amb Joe Biden, el presidenciable demòcrata.

Indignació a les xarxes socials pel tractament informatiu de TV3 a Trump

«Mai cap president nord-americà havia mentit amb tanta desimboltura, tan sovint i amb tanta convicció», deia una de les piulades del 3/24 aquest dimarts, en referència a les 'fake news' atribuïdes a Trump. És un exemple del tractament informatiu de Televisió de Catalunya que s'ha posat en qüestió per part de diversos usuaris, que han expressat la seva indignació a les xarxes socials.

Forta indignació, doncs, amb el tractament que s'ha fet d'una campanya electoral que, hores d'ara, encara no s'ha decidit: la igualtat entre Biden i Trump amenaça a no trencar-se fins al darrer moment. Continua la incògnita sobre qui ocuparà la Casa Blanca.