Dani Martínez s'incorpora al nou jurat de 'Got Talent'

Dani Martínez és la nova incorporació al jurat de la cinquena edició de 'Got Talent'. El popular presentador ocuparà el lloc de l'actriu Eva Isanta, la qual, només ha format part del jurat del programa durant una temporada.

 

Martínez afronta aquesta nova experiència professional amb moltes ganes i, ell mateix, ha afirmat que: «Arribo a un programa del qual en sóc molt fan. 'Got Talent' és un vaixell insígnia de l'entreteniment en l'àmbit mundial i em fa molta il·lusió compartir taula i programa amb gent que admiro».

 

 

Una cinquena edició, de moment, sense gaires novetats

Així doncs, el periodista està desitjant començar aquesta nova aventura i poder gaudir com es mereix d'aquest format que crea nous i millors adeptes cada nova temporada. De fet, ja s'han iniciat les gravacions de la cinquena edició al teatre Alcalá de Madrid i, tot i que ja està tot lligat, no es descarta que pugui haver-hi alguna sorpresa d'última hora en les noves incorporacions al programa.

 

Mentrestant, tot apunta al fet que el jurat estarà integrat per Risto Mejide, Edurne, Paz Padilla i Dani Martínez. Per la seva banda, l'actor català Santi Millán seguirà al capdavant del programa com a presentador.

 

També et poden interessar...