Muntatge fotogràfic amb una imatge de Lydia Lozano i Antonio David Flores

Demanen l'acomiadament d'Antonio David per passar-se de la ratlla amb Lydia Lozano al 'Deluxe'

Els col·laboradors han protagonitzat un nou enfrontament en directe

Després d'haver-se convertit en els protagonistes durant tota la setmana a 'Sálvame' pel conflicte que va desencadenar a partir de la participació d'Antonio David Flores a la nova secció del programa, ara ell i Lydia Lozano han estat les cares principals de 'Sábado Deluxe'. 

Els dos col·laboradors s'han enfrontat a la màquina de la veritat al plató de Telecinco i han protagonitzat un moment de molta tensió. Tant que fins i tot la periodista ha patit un atac d'ansietat en directe i s'ha arribat a posar en risc el lloc de feina del pare de Rocío Flores

Nova batalla d'Antonio David i Lydia Lozano

Encara que són moltes les persones que han passat pel polígraf de 'Sábado Deluxe', Antonio David FloresLydia Lozano ho han fet d'una forma diferent de la resta de persones que hi han participat: han estat ells mateixos els que s'han fet les preguntes l'un a l'altre. 

D'aquesta manera, ha començat una batalla entre els dos, on no s'han perdonat ni una i han anat llençant dard rere dard a l'altra persona. 

«Lydia és una periodista nefasta. On està Ylenia? Periodista. Ara s'està veient com ets, quedes retratada, portes tota la vida plorant als platós i fa anys que fas pena», li ha dit el guàrdia civil a la seva companya en una de les discussions, atacant un dels seus punts dèbils. 

«No em diguis que plori perquè et vas passar tot un concurs plorant. Et deien 'el penes'», ha contraatacat, llavors, Lydia Lozano, provocant que l'enfadament d'Antonio David Flores incrementés. «Com que tu no tens fills igual no plores per ningú», ha retret el de Màlaga. 

La col·laboradora de 'Sálvame' també ha aprofitat l'ocasió per a recordar-li al pare de Rocío flores que ella no li guarda rancor a ell per no haver assistit com a testimoni a un judici que va tenir contra Rocío Carrasco, i que per aquest li va haver de pagar milers d'euros. «Jo el vaig defensar a 'Gran Hermano', si m'hagués volgut venjar... no he parlat malament d'ell en la meva vida».

Davant les dures paraules d'Antonio David Flores, els seguidors de 'Sábado Deluxe' no han tardat a mostrar el seu descontentament a través de les xarxes socials, fins a tal punt que han demanat que es fes una aturada generalitzada de les televisions en el moment de la seva aparició o, fins i tot, demanant el seu acomiadament del programa de Mediaset

La confessió de Jorge Javier

Malgrat el gran confrontament que ha protagonitzat amb Lydia Lozano, el comentari que més li ha dolgut a Antonio David Flores ha estat un que li ha fet el presentador, Jorge Javier Vázquez.

«Puc dir el que m'has dit a maquillatge?», li ha preguntat el presentador a la periodista, sobre una conversa privada que tots dos havien mantingut al 'backstage'. «El del fet que em tira la canya? Sí, m'encanta», ha estat la resposta d'ella. 

«Què vols? Vols enfonsar-me aquesta nit, Jorge?», ha contestat completament indignat Antonio David Flores, i fins i tot ha estat a punt d'abandonar el plató.