Desapareixen els noms de Toñi i Encarna Salazar de 'Supervivientes'

La productora del reality, després de vetar-les a Telecinco, les ha eliminat de la capçalera del programa

Les germanes Toñi i Encarna Salazar
Les Azúcar Moreno són esborrades de la capçalera de 'Supervivientes'  | Telecinco

L’abandonament del reality d’aventures 'Supervivientes' de Toñi i Encarna Salazar, membres del grup musical 'Azúcar Moreno', els hi està portant moltes conseqüències negatives a les dues germanes. A causa de la seva precipitada sortida de l’illa d’Hondures sense cap justificació, les dues han hagut de fer front a una penalització econòmica.

Com a resultat, l’organització de 'Supervivientes' s’ha posicionat contra les 'Azúcar Moreno' i ha deixat clar que les cantants no són benvingudes a Mediaset. De fet, va ser el presentador Jorge Javier Vázquez qui va anunciar que ni Toñi ni Encarna serien convidades a cap espai més de 'Telecinco', i va procedir acomiadant-les del plató.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

Dies després d’aquests fets, sembla que la cadena televisiva no ha tingut prou amb aquestes mesures i ara vol esborrar el seu rastre definitivament del reality de 'Supervivientes', i per això han pres la decisió de retirar el seu nom de la capçalera del programa.

Els seguidors del reality van comprovar ahir que Mediaset continua recordant el mal comportament de les 'Azúcar Moreno', i això ha provocat que el seu nom hagi estat esborrat de la capçalera que dóna inici al programa.

Els noms de Toñi i de Encarna Salazar han estat eliminats
Els noms de Toñi i de Encarna Salazar han estat eliminats | Telecinco

 

En aquest vídeo inicial on s’inclou el nom de tots els concursants, hagin estat expulsats o no, es mostren diferents imatges i vídeos de convivència dels participants. No obstant això, les dues cantants ja no apareixen, fent que el seu breu pas per Hondures hagi desaparegut per complet.

D’aquesta manera, no poden tornar-se a veure els conflictes que van tenir amb els seus companys, la seva col·laboració durant els reptes o el seu salt d’helicòpter, com si mai haguessin posat un peu a l’illa.

Amb aquest fet tan contundent la productora de 'Supervivientes' ha volgut castigar l’engany realitzat per les 'Azúcar Moreno'. No només les han vetat, sinó que a més han esborrat la seva presència. 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari