Novetat important sobre la vaga que amenaçava de col·lapsar TV3

Els comitès de TV3 i Catalunya Ràdio arriben a un principi d'acord per recuperar les 35 hores

Imatge de l'exterior dels estudis de TV3
Les vagues parcials programades per aquesta setmana han estat desconvocades | TV3

El comitè de vaga de TV3 i Catalunya Ràdio han desconvocat les vagues parcials per aquest dimecres i divendres després d'arribar a un principi d'acord amb la direcció. Els representants i l'empresa han acostat posicions per recuperar les 35 hores de conveni i fer avenços significatius en la renovació de plantilla, contractació temporal i indefinits no fixos. Així ho han avançat els representants dels treballadors en un comunicat.

Les dues vagues parcials de 15 minuts d'aquesta setmana estaven convocades per aquest dimecres en l'horari del Telenotícies Vespre i el divendres, 20 de desembre, en l'horari de la Telenovel·la 'Com si fos ahir' que s'emet al migdia. 

Vagues a partir del 20 de gener

També han concretat una reunió amb els responsables de la conselleria d'Economia al gener. Els comitès han convocat una assemblea aquest dijous a tots dos mitjans per valorar noves propostes de mobilitzacions a partir del 20 de gener «si l'administració torna a demorar l'acord».

Aquestes aturades de 15 minuts del calendari de mobilitzacions proposats pels Comitès d'empresa van començar el dijous 28 de novembre. Les primeres es van fer en els horaris d'inici dels TN migdia i vespre. Durant els 15 minuts es va informar amb rètols als espectadors del canvi de programació per la vaga de la plantilla.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari