Diego Arrabal

Diego Arrabal treu l'artilleria pesant per carregar-se 'Sálvame'

El paparazzi no s'ha tallat a l'hora de carregar contra el programa i els seus col·laboradors

Si feia dies que Diego Arrabal amenaçava de carregar contra María Patiño i desmuntar a tot 'Sálvame', ara sembla que ha complert la seva paraula. I és que el paparazzi va començar una autèntica campanya de desprestigi contra la presentadora de 'Socialité'.

Així, ha anunciat amb magnificència el seu nou vídeo a Youtube, emprant el 'hashtag' '#MaríaPatiñoSinDignidad', que a més ha aconseguit colar com un dels 'trending topic' del dia a Twitter.

Diego Arrabal
Diego Arrabal | Mediaset

De fet, Arrabal no s'ha tallat a l'hora de burlar-se obertament de Patiño, i fins i tot arribava a fer servir la mítica cançó 'Habia una vez un circo' dels 'Payasos de la Tele' per promocionar el seu nou vídeo. Uns atacs davant els quals María no ha trigat a respondre: «Mai treballaria en una cadena en què no crec».

I no és la primera vegada que acusa de mentir i manipular la presentadora de 'Socialité' al seu programa: «Sembla que ells tenen espies o tenen punxat el telèfon per afirmar això. Gairebé totes les notícies d'aquest programa són mentida. Un es pot equivocar, però no pot ser que gairebé tot sigui mentida».

Diego Arrabal aconsegueix enfonsar a María Patiño

Per començar, Arrabal va voler recordar que Patiño en un primer moment renegava del testimoni de Rocío Carrasco i, per a això, decidia recórrer a l'hemeroteca, que mai decep: «María Patiño nega el relat de Rocío Carrasco: 'Necessita buscar responsables que no van existir'». No obstant això, igual que molts dels seus companys de 'Sálvame, tampoc trigava a canviar d'opinió.

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera | GTRES

«Això és un cop sense mans, perquè li falta educació», comentava el paparazzi recordant una amarga anècdota amb ella. «Durant les noces de Belén Esteban, jo vaig fer una aposta amb què rebentaria les noces».

«No ho vaig fer, però vaig aconseguir les imatges, i es va demostrar que tenia infiltrats al casament que em van fer fotos i vídeos. L'endemà jo vaig parlar del casament i vaig dir que María Patiño anava a quatre grapes. Això a Andalusia vol dir que s'havia passat de copes», deia Arrabal.

«I va aprofitar la seva presència al 'Deluxe' per posar en contra meva els seus companys i a mitja Espanya. Em va deixar com un masclista, per insinuar que estava amb un home, quan sabia perfectament al que em referia».

«Això es diu aprofitar-te d'una ximpleria per anar engreixant-lo i posar-me tota mena de qualificatius», sentenciava.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
Plató de 'Sálvame Deluxe' | Mediaset

A més, Diego Arrabal ha comparat el seu cas amb el d'Antonio Flores: «No és el mateix, però em van fer una cosa molt semblant». D'altra banda, el paparazzi també ha aprofitat per carregar contra Jorge Javier Vázquez pel que va fer en directe amb Lucía Pariente.

«Jo he tingut moltes baralles tant amb Lucía com amb Alba Carrillo, però em sorprèn aquest tracte vexatori. Es tracta de fer fins i tot el que és impossible per fer fora algú de la televisió».

I explicava que si escau, María Patiño va trigar quatre hores a demanar el seu cap. «Es va posar en contacte amb gent molt important de 'Mediaset'. Va trucar a directius, productors, perquè em fessin fora de la cadena».

«Aquesta és Patiño, i amb el pa no s'hi juga. Twitter cau avui. Ella i tots els que treballen en aquesta productora s'estan convertint en persones plenes d'odi», advertia.

«I el que fan no és periodisme, sinó canibalisme. 'La Fábrica de la Tele' crea gossos de presa», assenyalava una espectadora que decidia intervenir al directe d'Arrabal. «Al final es convertiran en joguines trencades, i no els contractarà ningú a aquest pas», presagiava.

Sens dubte, Arrabal no s'ha quedat curt, i amenaçava d'enviar-li tots aquests missatges que havia rebut al seu canal a la mateixa Patiño. «Els hi faré arribar personalment», prometia.