Diego Arrabal

Diego Arrabal explica els motius de la seva separació i assenyala un traïdor

Diego Arrabal ha revelat un secret que ha estat amagat durant massa temps

Diego Arrabal, paparazzi i col·laborador habitual de Telecinco, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació. Té informació rellevant sobre molts famosos i sol treure a la llum dades exclusives al programa Viva la Vida, on té una secció pròpia.

Recentment ha revelat el motiu pel qual la parella més famosa de la premsa rosa va posar punt final a la seva història d'amor.

Diego Arrabal va ser un dels pocs professionals que va aconseguir fotografiar Lara Álvarez i Fernando Alonso quan estaven sortint junts.

El pilot és molt gelós de la seva intimitat i no consenteix que la premsa es faci ressò de certs aspectes de la seva vida privada. Tot i això, el col·laborador de l'espai televisiu va aconseguir retratar-lo sense que ell se n'adonés després d'una investigació molt complexa.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal ha seguit als famosos més importants del moment. | CatalunyaDiari

 

Diego va descobrir, gràcies a un informant que vol mantenir al marge, que Fernando Alonso i Lara Álvarez viatjarien a Nova York. No va parar fins a descobrir l'hotel que havia triat la parella i va fer un reportatge que passarà a la història de la premsa rosa.

Marisa Martín-Blázquez, una de les seves companyes, ha reconegut el mèrit que té aquesta feina.

Diego ha insinuat que Fernando té diversos traïdors al seu entorn, ja que si no fos així mai hauria descobert certes dades. Arrabal és un professional de primera categoria i en cap moment no ha donat pistes de qui podria ser la seva font secreta.

El que sí que ha deixat clar és que no ha rebut mai informació de Lara, malgrat que molts insinuen el contrari.

El de Telecinco assegura que Fernando desconfiava de Lara, ja que pensava que ella avisava la premsa amb freqüència. Aquest suposat atreviment va ser «la gota que va fer vessar el got» i el pilot va decidir deixar la presentadora i començar una nova vida.

Arrabal ha deixat clar que ni ell ni cap dels seus companys ha rebut cap avís d'Álvarez.

Diego Arrabal explica la veritat i emmudeix el públic

Diego ha realitzat reportatges als personatges més famosos del moment, és un professional molt valorat i certes cares li tenen por. Coneix els secrets de molta gent, per això sap que Lara Álvarez era una bona companya per a Fernando Alonso.

L'asturià gestiona diners en quantitats industrials i la comunicadora no es va aprofitar mai d'aquesta fortuna.

Primer pla del rostre de Lara Álvarez
Lara Álvarez va ser l'objectiu de Fernando Alonso. | GTRES
 

Arrabal ha insinuat que Fernando pensava que Lara estava amb ell per la seva fama i que volia sortir a les portades. Aquesta dada és completament falsa, ja que Álvarez era coneguda molt abans de començar una relació amb el rei de la Fórmula 1.

Els espectadors de Telecinco desconeixien que la parella havia trencat la història d'amor per un motiu tan polèmic.

El paparazzi està passant un moment delicat perquè té problemes seriosos amb una altra presentadora: amb Mariló Montero. Va fer unes fotografies que Mariló considera delictives i l'assumpte ha arribat a les mans de les autoritats judicials.

Arrabal ha recorregut la sentència perquè la considera abusiva, ja que li demanen una quantitat de diners completament desorbitada.

Diego Arrabal, espantat per la presó

Diego va anunciar a l'espai conduït per Emma García que Mariló Montero havia demanat presó per a ell i estava força afectat. L'únic que ha fet ha estat treballar per tirar endavant la família. No entén el motiu pel qual la presentadora el detesta tant, ja que considera que no ha fet res il·legal.

Diego Arrabal
Diego Arrabal és una de les cares més habituals de Telecinco. | Mediaset
 

Arrabal s'ha convertit en el malson de molts famosos, ja que compta amb informació que a ningú li convé que surti a la llum. Fa molt de temps que segueix les cares del moment i sap tots els seus secrets.

És un fotògraf molt respectat dins del món del cor i la veritat és que es mereix el reconeixement que té.